פרוגינובה ופיפל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגינובה ופיפל
    ענת
    23/09/2009

בוצעה שאיבה ללא החזרה בגלל רירית דקה. בתחילת המחזור התחלתי טיפול בפרוגינובה (3 פעמים ביום) וביום ה- 21 מתוכנן לבצע פיפל. שאלות:
    1. האם ביום ה- 21 בגלל שאני אמורה להיות אחרי ביוץ?
    2. קראתי שפרוגינובה מעכבת ביוץ ולכן למה רלוונטי דווקא היום ה- 21 לפיפל?
    3. הרופא אמר לי שאחרי הפיפל אקבל מחזור טבעי ואז יבצעו החזרה. אם הפרוגינובה מעכב ביוץ אז איך אקבל מחזור?
    4. הפרוגינובה הוא טיפול חד פעמי או בכל מחזור צריך לקחת מחדש כדי שהרירית תתעבה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגינובה ופיפל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרה ורירית דקה-לענת

לני
    23/09/2009

היי ענת,

גם אצלי הרירית דקה מאוד 4-5 מ"מ ובכל זאת בוצעה החזרה לפני שבוע. ככל הנראה אצרך לעשות פיפל במידה ולא יתפתח היריון.

מה את יודעת על פיפל? יש סיכויי הצלחה? אחרי הפרוצדורה, לא צריך לחכות מס' חודשים עד שהרירית תחדש את עצמה?

במידה ואת מבצעת זאת באופן פרטי ולא בציבורי אשמח לשמוע על המלצה.

בהצלחה גדולה,

לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיפל

ענת
    23/09/2009

הי לני, אצלי הרירית דקה, כ- 3 מ"מ במקרה הטוב. אני לקראת פיפל. אני לא לוקחת רופא פרטי כי זה בעצם ביופסיה ולכן לדעתי אין צורך לקחת רופא פרטי. הביופסיה אמורה לעורר את הרירית לצמוח. אני קצת מבואסת כי לא הצלחתי להבין מהרופא מתי יבצעו לי החזרה.... נקווה לטוב. שנה טובה וגמר חתימה טובה. שיהיה לך בהצלחה, שמעתי לאחרונה על 2 נשים שנקלטו עם רירית של 4.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת תודה ו...

לני
    23/09/2009

אל תתבאסי, כולנו עוברות מסע ארוך וכואב נפשית ופיזית. לאחת זה לוקח חודש חודשיים ולשניה זה לוקח שנה שנתיים אך בסוף כולנו זוכות לחבוק בזרועותינו אחד/ת או שניים :-)

אל תאבדי תקווה ואל תתייאשי , תאמיני בעצמך וזה יקרה!!!!

מאחלת לך שכל שתבקשי לו יהי!

חג שמח,

לני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת

ד''ר דוד ישי
    23/09/2009

כמו שאמרת , פרוגינובה מאכבת את הביוץ ולכן לא חשוב לעשות את הפיפל דוקא ביום 21. הפסקת הפרוגינובה תגרום לוסת שהוא כמובן אינו וסת טבעי. הכנת הרירית להחזרת מוקפאים נעשית גם היא ע"י פרוגינובה , הפעם בתוספת פרוגסטרון לקראת ההחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו