בנות הפורום בבקשה תענו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בנות הפורום בבקשה תענו
    telisi
    26/09/2009

עברתי הפריה 1 בפרוטוקול ארוך עם דקפפטיל ארוך טווח סיימתי את הטיפול בחודש מאי האחרון מאז תופעות של חרדה דכדוך שכבר עברו אבל בתקופה האחרונה סובלת מן סחרחורת בתוך הראש שלא ברורה לי ויותר בתקופת הוסת ואחריה בבקשה אם מישהי עברה תופעות כאלה ויכולה להרגיע אני אשמח זאת היתה הפריה אחת שעוד לא התאוששתי ממנה ועברו 4 חודשים מאז שסיימתי אם מישהי עברה את זה אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות הפורום בבקשה תענו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מנסיון

דניאלה.י
    26/09/2009

יקירה דקפפטיל ארוך טווח כשמו כן הוא
    לדקפפטיל תופעות לוואי רבות אפשריות
    הוא משפיע כך שההיפופיזה שאחראית על הוראת הפרשת ההורמונים בגוף
    לא תעשה זאת כך שההשפעה ההורמונלית תהיה חיצונית בלבד
    חשוב לציין לפני הרופא המטפל על התופעות הללו על מנת שפעם הבאה תטופלי בחומר שונה
    או שיתן לך עכשיו בהפסקה טיפול על מנת להפחית את מה שאת חשה
    המון הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מענת

ענת
    27/09/2009

היי
    אני צרכתי בהחזרה האחרונה דקהפפטיל - ז"א עד לפני שבועיים ןעד היום אני מטושטשת ומאבדת את הראיה לפעמיה - הוא פשוט מאוד חזק- יכול להיות שחסר לך ברזל או שלחץ הדם שלך נמוך במיוחד- נראה לי שכדאי ללכת לרופא משפחה ולבקש בדיקות דם רגילות
    גמר חתימה טובה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו