דחוף...עזרה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף...עזרה בבקשה
    חסוי
    27/09/2009

קיבלתי ווסת אחרונה ב16/9 והתחלתי גלולות ב18/9- עלי להמשיך את הגלולות עד ה8/10, כאשר את זריקת הדקא 3.75 אני צריכה לקבל ב1/10
    בהדרכת אחיות נאמר לי כי ב15/10 עלי להגיע לא.סאונד כדי לבדוק שאין ציסטות ולבדוק שאכן קיבלתי מחזור א ח ר י חפיסת הגלולות ורק אז אוכל להתחיל להזריק את הגונאל F.
    א ב ל כבר שלושה יש לי כאבי מחזור מציקים, כאבים חזקים בחזה ובשבת התחיל לי גם מעט דימום והפרשות חומות ואני רק באמצע החפיסת גלולות... מפחדת שזו ווסת (כך מתחילה לי בדר"כ הווסת ) אבל מבולבלת לחלוטין ןלא מבינה איך יכול להיות עכשיו??? הווסת שלי סדירה תמיד בין 28-30 יום, לא רק שלא עבר הזמן הזה, אלא גם שאני באמצע חפיסת גלולות...
    אני מפחדת שזה יכול להרוס לי את הטיפול הראשון, לדעתך זו יכולה להיות השפעה של הגלולות אחרי שלא השתמשתי בגלולות שנה וחצי? (אלו אותו סוג של גלולות שהשתמשתי כל חיי), זה יכול לפגוע בטיפול שצריך להתחיל ביום חמישי?
    אוף... מבובלבלת לגמרי, מפחדת, לא מבינה...
    גמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף...עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדימום עדיין ממשיך לי...

חסוי
    27/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

פרופ' שחר קול
    27/09/2009

דימום קל בחודש הראשון לגלולות הוא שכיח מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו