מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    קארין
    27/09/2009

שלום

אני בת 25, מזה שנתיים לקחתי סרזט וקרוב לשנה לא קיבלתי מחזור בעקבות נטילת הגלולות, הפסקתי לפני 3 חודשיים ומאחר ולא קיבלתי מחזור אחרי חודשיים של הפסקה הרופא נתן לי כדורים שבעזרתם קיבלתי מחזור ב- 13/09. אני מנסה להרות ועושה מעקב זקיקים על מנת לבדוק מתי מועד הביוץ. התוצאות הן:
    ביום ה-10 למחזור עובי רירית 4.3 ובשחלה ימנית זקיק 10 מ"מ + קטנים רמת אסטראדיול 112 PMOL ורמת פרוגסטרון 2.1 ,ללא נוזל חופשי
    ביום ה- 12 למחזור: עובי רירית 2.9 מ"מ בשחלה ימנית זקיק 10 מ"מ + קטנים רמת אסטראדיול 202 ורמת פרוגסטרון 1.4 ,ללא נוזל חופשי
    ביום ה- 15 למחזור: עובי רירית 1.8 מ"מ בשחלה ימנית זקיק 8 מ"מ +קטנים ללא נוזל חופשי.

השאלה שלי היא כזאת: קודם כל איך ייתכן שעובי הרירית הולך ונעשה דק יותר מפעם לפעם? האם זה מצביע על בעיית פוריות? יכול להיות שאני לא אבייץ בכלל?

אודה מאוד לתשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקים

פרופ' שחר קול
    27/09/2009

מסתמנת בעיית ביוץ, לכן הרירית דקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו