שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    10/09/2007

שלום רב, לאחר טיפול ראשון של ivf שנכשל ובמהלכו הוחזר עובר אחד אני מתחילה טיפול חדש החזרת עוברים מוקפאים. רציתי לדעת האם כדאי לי שוב להחזיר עובר אחד או שכדאי שני עוברים כדי להגדיל את הסיכויים? בהחזרה הראשונה הרופא המליץ לי על החזרת שני עוברים אך רציתי להחזיר עובר אחד אני בת 25 לצורך העניין מה כדאי לי? אני צריכה עצה טובה ונכונה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    10/09/2007

לעוברים מוקפאים סיכויי הצלחה פחות טובים מאשר לעוברים טריים. עדיין, אם מחזירים שני עוברים, יש סיכוי ל הריון תאומים. לשיקול הזה את צריכה להוסיף את העובדה שב"כ מוקפאים העוברים בזוגות או בשלשות, ואם תחליטי להחזיר רק עובר אחד, תצטרכי לותר על עובר או שנים שאי אפשר להקפיא שוב.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חסוי
    11/09/2007

מה אתה היית ממליץ לי כרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    11/09/2007

אני ממליץ להחזיר לפחות שני עוברים מופשרים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו