פרוגינובה ופיפל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגינובה ופיפל
    ענת
    28/09/2009

בוצעה שאיבה ללא החזרה בגלל רירית דקה. במחזור הנוכחי התחלתי טיפול בפרוגינובה והרופא רוצה לעשות לי פיפל ביום ה- 21. שאלות:
    1. אם בדיקת אולטרסאונד תראה שהרירית התעבתה, האם יש חובה בפיפל? או שניתן לבצע החזרה בלי פיפל ואם כן באיזה עיתוי?
    2. בהנחה שחייבים פיפל - האם ניתן לדחות ולעשות את הפיפל ביום ה- 30 משל? בכל מקרה הפרוגינובה מעכבת ביוץ ופתאום לא מרגיש לי טוב לעשות את הפיפל בערב סוכות. האם אפשר להמשיך בפרוגינובה עוד 10 ימים ולבצע את הפיפל אחרי סוכות?
    3. האם אפשר לקיים יחסים לפני ואחרי הפיפל?

אודה לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגינובה ופיפל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי

דניאלה.י
    28/09/2009

מתי נצפו הזקיקים??? לעיתים אם ניצפים בימי המחזור הראשונים אלו ציסטות שנוצרות מהסטימולציה הקודמת.
    לגבי הזרעה + החזרה: כשאני העלתי את הרעיון מול הרופא שלי, הוא הסתכל עלי כאילו אני משוגעת
    ואחרי מעט שיעורי בית שעשיתי גיליתי שהרעיון אינו רע ביכלל, הרי הזמן הוא האוייב האכזר שלנו.
    לדעתי תתעקשי, ועשי גם וגם, גם כך הסיכויים הם בסביבות ה - 5 אחוזים בשלב זה בהפריה ולכן למה לא למקסם את הסיכויים? אני אישית בעד!!!
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת

ד''ר דוד ישי
    29/09/2009

1. התועלת של הפיפל אינה קשורה לעובי הררית
    2. אפשר לדחות את הפיפל , אבל לא רצוע להמשיך עם הפרוגינובה יותר מדי זמן.
    3. אפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו