בחששות... שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בחששות... שאלות
    מחכה...
    29/09/2009

שלום,
    לאחר בעיות במחזור התחלתי לשתות כדור בשם פרימולוט-נור 10 ימים, פעמיים ביום החל מהיום ה15 וכעת אני מקבלת באופן סדיר כל 26 ימים. החודש, בסבב השלישי הרופא הורה לי להוסיף איקאקלומין פעמיים ביום החל מהיום ה5 לוסת בנוסף לכדור הראשון.
    חשוב לציין שלא עברתי איזה שהם בדיקות פרט לאולטרסאונד במאי שהראה חשד לשחלות פוליסציות... שם ראו שעובי הרירית תקין אך ישנן זקיקים רבים וקטנים
    כעת אני שותה את הכדור ללא כל מעקב של זקיקים או בכלל... אני דיי חוששת מהשפעות הכדור ...
    1.האם זה תקין לתת את הכדור ללא בדיקות כלשהן לפני?
    2.והאם מותר לקיים יחסים לאחר שסיימתי ליטול את הכדורים או שצריך להמתין? (איקאקלומין)
    3.האם נכון שהכדור עלול לפגוע בעובי הרירית?
    4. האם עליי לדרוש בכל זאת לעבור מעקב?

תודה, אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחששות... שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה ומחכה לתשובה.. תודה!

מחכה...
    30/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מחכה

ד''ר דוד ישי
    30/09/2009

באופן עקרוני אני מעדיף שטיפול ינתן רק לאחר בירור ראשוני וע"י רופא מומחה בתחום.
    אני מעדיף גם שכשניתן טיפול תרופתי , יעשה מעקב אחר הביוץ.
    מותר לקיים יחסי מין
    האיקקלומין יכול לגרום לרירית להיות דקה . ההשפעה היא זמנית בחודש שבו הוא נלקח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו