שאלה לדר' ישי דוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר' ישי דוד
    גל
    29/09/2009

שלום דר'
    אני שבוע לאחר הזרעה ראשונה, בת 40.7 לאחר טיפול במונוגון ולאחר מכן הזרעה
    היום שהוא היום ה-7 אחרי ההזרעה יש לי דימום שאני לא יודעת מה זה בדיוק, התקשרתי לרופא שלי והוא אמר שיכול להיות שזה השתרשות או מחזור, איך יודעים ומה זה אומר השתרשות. זה מדאיג .מאז אינני מתפקדת הייתי מבקשת שתענה לי תודה מראש וחג סוכות שמח,גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר' ישי דוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר' קול

גל
    29/09/2009

דר' קול שלום
    לפני שבוע עברתי הזרעה, היום היום ה-7 לה יש לי דימום אינני יודעת באם זה מחזור או השרשה כמו שאמר לי הרופא שלי אינני יודעת למה הייתה כוונתו כשאמר לי השרשה שכן לא היה לו זמן להסביר לי בפרוטרוט משמעותה. אני מרגישה אובדת עצות שכן אינני מבינה מה קרה לי, הרופא שלי ביום ההזרעה אמר לי לעשות בדיקה ביום ה-14 והיום דיממתי. נא תשובתך בברכת חג סוכות שמח גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל שלום

פרופ' שחר קול
    30/09/2009

דימום מהשרשה הוא ארוע מינורי, שלרוב אינו קורה כלל.
    אם מדובר על דימום חולף ומועט - אפשר להתעלם. אם מעבר לכך - יתכן כישלון של הטיפול, אך כיוון שהדימום בא מאוד מוקדם חייבים לשלול מקור אחר לדימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' קול שלום

גל
    30/09/2009

לצערי הרב לא הבנתי את כוונתך, הדימום אינו מינורי אלא רציף כבר במשך יום מאתמול בשעה 13:00 ועד כה, השאלה היא איך מוודאים מה מקורו של הדימום? נא תשובתך .גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה גינקולוגית

פרופ' שחר קול
    30/09/2009

ולפעמים בדיקות נוספות: א.ס., דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום השרשה

דניאלה.י
    29/09/2009

לאחר שנוצר מפגש ביצית זרע, העובר שנוצר יורד לכיוון הרחם מהחצוצרות, אחרי כ - 5 ימים מהמפגש חייב להיות השרשה של העובר ברירית הרחם על מנת שיהי הריון שיתפתח...
    לכן הרופא אומר לך שאחרי שבוע מההזרעה הדימום הינו כנראה השרשה של העובר ברירית הרחם
    ונחזיק אצבעות שבאמת זה המצב ועוד שבוע תדווחי על הריון.
    לגבי מחזור - נראה לי מוקדם מידי.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו