מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לדר' ישי דודגל29/09/2009
שלום דר'
אני שבוע לאחר הזרעה ראשונה, בת 40.7 לאחר טיפול במונוגון ולאחר מכן הזרעה
היום שהוא היום ה-7 אחרי ההזרעה יש לי דימום שאני לא יודעת מה זה בדיוק, התקשרתי לרופא שלי והוא אמר שיכול להיות שזה השתרשות או מחזור, איך יודעים ומה זה אומר השתרשות. זה מדאיג .מאז אינני מתפקדת הייתי מבקשת שתענה לי תודה מראש וחג סוכות שמח,גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר' קול
גל29/09/2009דר' קול שלום
לפני שבוע עברתי הזרעה, היום היום ה-7 לה יש לי דימום אינני יודעת באם זה מחזור או השרשה כמו שאמר לי הרופא שלי אינני יודעת למה הייתה כוונתו כשאמר לי השרשה שכן לא היה לו זמן להסביר לי בפרוטרוט משמעותה. אני מרגישה אובדת עצות שכן אינני מבינה מה קרה לי, הרופא שלי ביום ההזרעה אמר לי לעשות בדיקה ביום ה-14 והיום דיממתי. נא תשובתך בברכת חג סוכות שמח גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל שלום
פרופ' שחר קול30/09/2009דימום מהשרשה הוא ארוע מינורי, שלרוב אינו קורה כלל.
אם מדובר על דימום חולף ומועט - אפשר להתעלם. אם מעבר לכך - יתכן כישלון של הטיפול, אך כיוון שהדימום בא מאוד מוקדם חייבים לשלול מקור אחר לדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול שלום
גל30/09/2009לצערי הרב לא הבנתי את כוונתך, הדימום אינו מינורי אלא רציף כבר במשך יום מאתמול בשעה 13:00 ועד כה, השאלה היא איך מוודאים מה מקורו של הדימום? נא תשובתך .גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה גינקולוגית
פרופ' שחר קול30/09/2009ולפעמים בדיקות נוספות: א.ס., דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום השרשה
דניאלה.י29/09/2009לאחר שנוצר מפגש ביצית זרע, העובר שנוצר יורד לכיוון הרחם מהחצוצרות, אחרי כ - 5 ימים מהמפגש חייב להיות השרשה של העובר ברירית הרחם על מנת שיהי הריון שיתפתח...
לכן הרופא אומר לך שאחרי שבוע מההזרעה הדימום הינו כנראה השרשה של העובר ברירית הרחם
ונחזיק אצבעות שבאמת זה המצב ועוד שבוע תדווחי על הריון.
לגבי מחזור - נראה לי מוקדם מידי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)