בנות יקרות, עזרתכם דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בנות יקרות, עזרתכם דחופה
    חסויה
    29/09/2009

צריכה לעבור צילום רחם עם הכנה של סטרואידים, בגלל אסטמה, האם יש מישהי במצבי שעברה זאת אודה אם תשתפו אותי. מתה מפחד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות יקרות, עזרתכם דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי צילום רחם

בתאל
    29/09/2009

את שוכבת כמו אצל רופא נשים, מוחדר ווגינלית הדיו, ואז מצלמים זה נמשך כדקה , יש מצב שכואב אבל זה קצר מאוד ויש כאלה שגם לא כאב להן, נחתי טיפה שתיתי מים משם חזרתי לעבודה, שיהיה לך בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתי שלום

חסויה
    29/09/2009

תודה על תגובתך המהירה, הייתי רוצה לדעת האם גם את עברת צילום בבי"ח ואם כן אם אפשר לדעת מה הסיבה? האם לקחת משהו להרגעה, אם כן מה? והאם זה כאב בלתי נסבל כפי שהבנתי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לך

בתאל
    29/09/2009

עברתי הצילום במכבי תא אצל דוקטור טוגנרייך שידוע במומחיותו בתחום, עברתי הצילום משתי סיבות שהיה לי חשד לפוליפ וגם רציתי לעבור שוב הזרעות , וידוע שצילום רחם לעיתים משחרר חסימות מהחצוצרות. אין לך מה לדאוג , בנות נכנסו שם לדקות ספורות ויצאו כמו מבדיקה רגילה, גם אני חששתי אבל תודה לאל אומנם כאב לי אבל זה בהחלט היה נסבל , מה גם שהוא נמשך כדקה בלבד, לכי עם אמונה שהכל יהיה בסדר אם את במכבי ומהמרכז אז טוגנרייך מנוסה ומומלץ לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה.

הילה
    30/09/2009

עברתי לפני מספר חודשים צילום רחם בקופ"ח מכבי תחת ידיו המדהימות של ד"ר קול (בין מנהלי הפורם הזה).
    לא נעים אבל לא נורא. מה שכן לקחתי 2 כדורי אופטלגין לפני הבדיקה לעמם קצת את הכאב שאחרי.
    באמת לא נורא.......
    תתרכזי במסך שמצלמת את המדיקה זה משכיח קצת את הכאב....
    בהצלחה רבה תוצאות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ממש לא נורא

נירית
    30/09/2009

היי לך,

עברתי בדיקת רחם בקופ"ח כללית בת"א לא זוכרת איזה רופא.... הבדיקה היא לא כואבת...הכל בראש...את תרגישי רק לחץ של החומר וזהו...

היות וגם אני שמעתי סיפורים על הבדיקה לקחתי אופטלגין שעה לפני הכאב ולקחתי כדור "ואבן" שהינו כדור מרגיע... והכל עבר מהר ובלי כאבים בכלל....

אל תתרגשי מזה..הלחץ עושה את הבדיקה לעוד סיפור זוועה שרבים שומעים עליו....

קחי זאת כמו עוד בדיקה אצל הגניקולוג...אפילו בדיקה שגרתית אצל הגניקולוג כבר יותר כואבת (כאשר הוא מחדיר את הברווז...).

שיהיה בהצלחה....

באמת שאין לך מה לדאוג...

נירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו