מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות יקרות, עזרתכם דחופהחסויה29/09/2009
צריכה לעבור צילום רחם עם הכנה של סטרואידים, בגלל אסטמה, האם יש מישהי במצבי שעברה זאת אודה אם תשתפו אותי. מתה מפחד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי צילום רחם
בתאל29/09/2009את שוכבת כמו אצל רופא נשים, מוחדר ווגינלית הדיו, ואז מצלמים זה נמשך כדקה , יש מצב שכואב אבל זה קצר מאוד ויש כאלה שגם לא כאב להן, נחתי טיפה שתיתי מים משם חזרתי לעבודה, שיהיה לך בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי שלום
חסויה29/09/2009תודה על תגובתך המהירה, הייתי רוצה לדעת האם גם את עברת צילום בבי"ח ואם כן אם אפשר לדעת מה הסיבה? האם לקחת משהו להרגעה, אם כן מה? והאם זה כאב בלתי נסבל כפי שהבנתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
בתאל29/09/2009עברתי הצילום במכבי תא אצל דוקטור טוגנרייך שידוע במומחיותו בתחום, עברתי הצילום משתי סיבות שהיה לי חשד לפוליפ וגם רציתי לעבור שוב הזרעות , וידוע שצילום רחם לעיתים משחרר חסימות מהחצוצרות. אין לך מה לדאוג , בנות נכנסו שם לדקות ספורות ויצאו כמו מבדיקה רגילה, גם אני חששתי אבל תודה לאל אומנם כאב לי אבל זה בהחלט היה נסבל , מה גם שהוא נמשך כדקה בלבד, לכי עם אמונה שהכל יהיה בסדר אם את במכבי ומהמרכז אז טוגנרייך מנוסה ומומלץ לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה.
הילה30/09/2009עברתי לפני מספר חודשים צילום רחם בקופ"ח מכבי תחת ידיו המדהימות של ד"ר קול (בין מנהלי הפורם הזה).
לא נעים אבל לא נורא. מה שכן לקחתי 2 כדורי אופטלגין לפני הבדיקה לעמם קצת את הכאב שאחרי.
באמת לא נורא.......
תתרכזי במסך שמצלמת את המדיקה זה משכיח קצת את הכאב....
בהצלחה רבה תוצאות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא נורא
נירית30/09/2009היי לך,
עברתי בדיקת רחם בקופ"ח כללית בת"א לא זוכרת איזה רופא.... הבדיקה היא לא כואבת...הכל בראש...את תרגישי רק לחץ של החומר וזהו...
היות וגם אני שמעתי סיפורים על הבדיקה לקחתי אופטלגין שעה לפני הכאב ולקחתי כדור "ואבן" שהינו כדור מרגיע... והכל עבר מהר ובלי כאבים בכלל....
אל תתרגשי מזה..הלחץ עושה את הבדיקה לעוד סיפור זוועה שרבים שומעים עליו....
קחי זאת כמו עוד בדיקה אצל הגניקולוג...אפילו בדיקה שגרתית אצל הגניקולוג כבר יותר כואבת (כאשר הוא מחדיר את הברווז...).
שיהיה בהצלחה....
באמת שאין לך מה לדאוג...
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)