מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקפאת ביציותרונה29/09/2009
שלום ותודה על ההתייחסות ,
מתקרבת לארבעים (עוד כמה חודשים)
לא רדפתי אחרי קריירה .תמיד ייחלתי לבעל וילדים .
בצער רב ובהרבה ייסורים אני צופה בשנים החולפות.
כרגע , גם כלכלית , לא אוכל לגדל ילד.שמעתי שיש דבר כזה הקפאת ביציות , אבל זה עוד לא מאושר.
מבחינתי זהו הרע במיעוטו.
האם אפשר לעשות את זה פרטי?
במידה ולא , מה היית מציע/ה לי לעשות?
בברכת שנה טובה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאה
פרופ' שחר קול30/09/2009עדיין לא מאושר.
אפשר לחייב את משרד הבריאות לאשר באמצעים משפטיים. ארוך, מיגע, תוצאה לא ברורה.
פשוט יותר - הזרעה עם זרע מבנק הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה30/09/2009כפי שציינתי , אין לי כרגע אפשרות להביא ילד לעולם . אין לי אפילו בית להציע לו.
אני אישה עשירה במובנים רבים, אבל מבחינה כספית, זה קצת חלש.
אולי אפשר להגיע להסדר של תרומת ביצית , ואז להקפיא ביציות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
דניאלה.י30/09/2009וגם בתרומה לא מקפיאים ביציות מקסימום עוברים.
בארץ אין אפשרות כרגע להקפאת ביציות
ודרך אגב הקפאת ביציות לא ממש משמרת אותן והן לרוב לא שורדות הפשרה
הגיל מאד קריטי, יש כסף/אין כסף התחילי לנוע כבר אחרי 40 הסיכויים להרות בהפריה יורדים לסביבות 5 אחוזי הצלחה, כך שלצערינו ניתן לנסות זמן ארוך ללא הצלחה אומנם יש ברות מזל אך לרוב הדרך היא דרך יסורים ונאלצות לפנות לקבלת תרומת ביצית שזה יקר מאד!!!!
סליחה שאני דוחקת בך, אך יקירה הרכבת כבר יצאה מהתחנה ואת עכשיו רצה אחיה כך שיפה שעה אחת קודם, לדאוג לכלכלתך - תימצאי פיתרון, אך את הזמן שעובר והשעון שכמעט כבר אזל לא תוכלי, קחי זאת בחשבון שיש סיכוי שתאבדי את הזכות להיות אמא לפחות מביציותיך.
כוונותי טובות, אנא שיקלי צעדיך אם את רומה להיות אמא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר קול ולד"ר ישי
לימונית01/10/2009בעקבות תשובתו של ד"ר קול לשילת, על אפשרות לא ברורה לנסות לכפות על משרד הבריאות לאשר תהליך זה באמצעים משפטיים, אני מעוניינת בתשובתכם, כרופאים שנתקלים יום יום בבנות עם הדילמה הזו - האם קיימת איזשהי מגמה מטעם הגיניקולוגים המתעסקים בפריון, ארגון איל"ה, לשכנע את משרד הבריאות בעניין?
אני יודעת שהיום יש טכנולוגיה חדישה של שימור הביציות, מה שמתקיים לפי הידוע לי בתהליך ה-IVM,
אז האם זה לא הזמן להתחיל להכין את הקרקע בכיוון הזה?
אם נעשה כבר משהו בעניין, מה נעשה עד כה?
אודה לתגובתכם,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שילת
בתאל01/10/2009הדבר הכי נכון לעשות לגבייך הוא טיפול הפרייה וזרע מבנק הזרע ולהקפיא את העוברים עד לשלב שתהיי יותר מוכנה, יש בזה סיכון אך זה הרע במיעטו ואל תתעכבי על זה , דבר שני ידוע לי ממישהי שנותחה ונילקחה מימנה ריקמה מהשחלה להקפאה לצורך שימור ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)