מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקסמתזוןrony4130/09/2009
שלום, בת 42, נמצאת בתחילת טיפול IVF רביעי, בנוסף למנופור 225 עלי ליטול כדור אחד ביום של דקסמתזון.
1. מה תפקידו בכח?
2. האם יש הוכחות להשפעתו על כניסה להריון?
3. ומדוע יש צורך ליידע את המרדים על נטילתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום rony41
ד''ר דוד ישי01/10/2009דקסהמטזון הוא סטרואיד . בעבר השמשו בו בטיפולי פוריות מתוך מחשבה שבחלק מהמקרים בעית הפוריות קשורה לנוגדנים. אין הוכחה ליעילותו. שימוש נוסף הוא דיכוי של הורמון שמצטבר בהפרעה מסויימת . כל תרופה היא רלוונטית בשביל המרדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דקסאמתזון
rony4101/10/2009תודה על התשובה, אבל ברצוני לציין שאת התרופה הנ"ל נאמר לי ליטול כחלק מטיפול IVF שאותו אני עוברת כעת, ואם אין הוכחה ליעילותו, מדוע בכ"ז לקחת? (לא נעים לי לפקפק במקצועיותו של הפרופ' מנהל יח' ה-IVF שרשם לי את התרופה).
שאלה שניה - בעלון תרופה זו נכתב בפירוש ליידע את הרופא אם עוברים ניתוח . יש משהו ספציפי בתרופה שמחייב זאת?
סליחה על החפירה ותודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום rony41
ד''ר דוד ישי02/10/2009חלק מהפעולות שאנחנו נוקטים במהלך טיפולי ה IVF ( ביחוד במקרים שבהם אין הצלחה ) , הן פעולות ( או תרופות ) שאנחנו עושים למרות שאין הוכחה ברורה ליכולתם לשפר הסיכויים להצלחה.
המרדים חייב לדעת הכל על המחלות מהן סובל המטופל והתרופות אותן הוא מקבל בגלל האפשרות שלהן להשפיע על מהלך ההרדמה. בעניין הזה אין הדקסמטזון שונה מתרופות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)