מבקשת לדעת, איזה בתי חולים באיזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבקשת לדעת, איזה בתי חולים באיזור
    אורלי
    01/10/2009

חיפה, מבצעים IVF ???

ומהי הפרוצדורה ???

בתודה מראש ובברכה,
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורלי

לימונית
    01/10/2009

בתי החולים בחיפה המבצעים טפולי IVF הם:

הציבוריים: כרמל - של הכללית, רמב"ם ובני ציון - ממשלתיים.

בית חולים נוסף הוא בית החולים אלישע - שם מבוצע ה-IVF או במסגרת פרטית או בהסדרים מהמושלם.

אם את מבוטחת של הכללית - אני מציעה לך את בית חולים כרמל, שם הפרוצדורה היא פשוטה, וזה אומר פגישה עם הרופא, פתיחת תיק, עשיית בדיקות הורמונליות ובדיקות נוספות מקדימות לטיפולים (כמו למשל צילום רחם) והכנת תכנית טיפולים.
    ברגע שקובעים לך תוכנית, אם באמת זה ל-IVF,מבקשים מהועדה ל-IVF של קופחת החולים אישור לטויפול, ולאחר שמגיע - ומוציאים בעקבותיו טופס 17.
    אם את בזוגיות - אז אני לא יודעת להגיד לך בפרוטרוט האם משלמים בנוסף על השבחת הזרע, כי אני משתמשת בשירותי בנק הזרע, וכנראה שהמנה שקונים כוללת גם את ההשבחה.

מקווה שעזרתי במעט.
    לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקירתי, אכן עזרת מאוד :)

אורלי
    01/10/2009

אולי את מכירה, או מישהו אחר מכיר ויכול להמליץ על איזה רופא מומחה טוב ב- IVF, העובד עם אחת מבתי החולים הללו ???

בתודה ובברכת חג שמח,
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורלי - ממליצה בשמחה

לימונית
    02/10/2009

היי אורלי,

אני ממליצה לך בחום רב על ד"ר דוד ישי המופלא, העובד בכרמל ועונה כאן בפורום הזה.
    רופא בכיר ומנוסה מאודובן אדם מדהים: סבלני מאוד, נינוח, מרגיע, עונה בסבלנות רבה על כל שאלה, ועדין מאוד בעבודה הטיפולית שלו.

שיהיה לך בהצלחה.

לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו