שאלת המשך לדר' קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלת המשך לדר' קול
    גל
    01/10/2009

בהמשך לשאלתי מאתמול היום בעצתך עשיתי בדיקת דם, להזכיר, 7 ימים לאחר הזרעה דימום ארוך מועד לא מובן גם לאנשים שמבינים בתחום הפוריות איך כל כך מהר , בבדיקת הדם e2 פחות ממאתיים ופרוגסטרון 4.5, לאור עיונים באינטרנט הבנתי שכאן הריון אין , ובההזרעה לא צלחה לצערי הרב, הייתי מבקשת את הסברך המלומד אם קיים, אודה לך מאוד גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת המשך לדר' קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גל שלום

פרופ' שחר קול
    02/10/2009

התוצאות מתאימות למועד מאוחר יותר לאחר ביוץ (12 - 14 יום), לא ל - 7 ימים לאחר ההזרעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

גל
    04/10/2009

הבנתי את הסברך, שאלתי היא מה עושים הלאה? או שאפשר להסיק מזה שההזרעה כשלה ולחכות לפעם הבאה. נא תשובתך תודה גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    04/10/2009

אם אכן היה ביוץ יש להמתין למחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גל
    05/10/2009

דר' קול שלום שוב
    לצערי, אינני מבינה מה הקשר לביוץ, כלומר לאחר ההזרעה באם אין מחזור אזי הריון ובאם לא אז מחזור, היו לי עכשיו ארבעה ימים של דימום חזק שהסקתי שהוא המחזור הלא מיוחל , ועכשיו שוב אני צריכה לצפות למחזור, לא הבנתי כלום צר לי, מאז ומתמיד הנושא הגניקולוגי היה קשה לי להבנה. תודה ושוב תודה גל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו