מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תשובה דילגתם עליישרית02/10/2009
שלום רב.
בתאריך 04.09 מחזור
בתאריך 16.09 הזרעה (מתאריך 20.09 עד היום אסטרופם ואנדומטרין בוקר וערב)
בתאריך 27.09 (11ימים לאחר הזרעה) בדיקת דם בטא 9
בתאריך 29.09(13 ימים לאחר הזרעה) בדיקת דם בטא 28 אסטרדיול 1647פרוגסטרון 170.20
בתאריך 01.10 (15 ימים לאחר הזרעה) בדיקת דם בטא 44 אסטרדיול 1645 פרוגסטרון 114.30
האחיות ביחידת הפוריות מסרו לי כי הנתונים לא טובים מאחר והבטא צריכה להכפיל את עצמה.. ביקשו שביום ראשון אעשה בדיקה נוספת... אבל...
מה בינתיים? אני בהריון? אני לא? זה מעיד על משהו חיובי? מניסיונך יהיה בסדר?
יום נעים עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב דילגתם ועכשיו יש לי תוספת לשאלה
שרית02/10/2009כבר יומיים והיום בבוקר כאבי בטן חזקים מידיי פעם, התכווצויות של הרחם כאלה, היום בבוקר טיפה של דם ורוד עד כדי כתום, ועכשיו בצהריים טיפה של דם ממש..
מה זה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ' שחר קול02/10/2009מתחיל הריון, אך כפי שהאחיות אמרו דינמיקת העלייה של הבטא אינה מבשרת טובות.
יש להמשיך מעקב.
יתכן והופעת הדימום קשורה באי תקינות ההיריון ("כימי") , ומדובר ב"הפלה" מאוד מוקדמת.
אפשר לפנות לחדר מיון, אך זה לא ממש ישנה את התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר עוד שאלה בבקשה וסליחה
אני02/10/2009כתבתי כבר כמה הודעות מתוך לחץ אז לא ידוע לי אם את האחרונה קראת.
מעבר לכאבים העצומים שיש לי היום, עכשיו התחילו לי ממש טיפות של דם וגם הפרשה צמיגית.
שתי שאלות:
1. האם להמשיך עם האסטרופם והאנדומטרין? אני אמורה לקחת עכשיו..
2. לגבי חדר מיון, לא כדי לשנות את התוצאה אלא האם ישנו סיכון לגופי עם מה שקורה לי עכשיו?
תודה רבבבבה! לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול02/10/20091. אם מדובר בכאבים עצומים רצוי להיבדק בחדר מיון.
2. מציע לשוחח עם הרופא המטפל ולקבל יעוצו בקשר להחלטות טיפוליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועכשיו לאחר כמה בדיקות
שרית03/10/2009קיבלתי ההצעה הלכתי אתמול לאיכילוב שם קיבלתי טיפול גרוע שכלל אולראסאונד שלא אמר כלום מאחר ומוקדם מידיי וחוסר בתשובות לשאלות שלי.
היום היו לי שוב כאבים ודימומים קצת חומים קצת אדומים לא ברור כזה, ניגשתי לעין כרם שם קיבלתי טיפול מלכים! בקיצור.. הבטא 66 מזכירה שלפני יומיים היה 44, באולטרא סאונד נבדקו השחלות והכל בסדר למעט נוזל במידה קטנה שלא היה מוסבר.. כמו כן רירית בעובי של 10 ממ. הרופאה המקסימה שהיתה שם אמרה שעל פניו הדימום יכול להיות של מחזור ושזה היה הריון כימי. אכל כשקיבלה את הבטא אמרה שאי אפשר לדעת ומוקדם.
מה דעתך?
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/10/2009הסביר ביותר - הריון כימי, או הפלה מאוד מוקדמת, וזו סיבת הדימום.
פחות סביר הריון חוץ רחמי.
לכן יש להמשיך ולעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)