מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחיצה ברחם ארכיתדנה03/10/2009
לפני כ-4 שנים, בסקירת מערכות, התגלתה אצלי מחיצה ברחם (ארכית). מאז ילדתי ויש לי
כיום ילדה בת 4. אני רוצה להיכנס להריון, אך חוששת שמא המחיצה תפריע לי. האם כדאי לי
להסיר את המחיצה? ומה הסיכויים שלי להיכנס להריון פעם שנייה עם מחיצה?
עליי לציין, שאני מאוד פוחדת וחוששת שהמחיצה תעכב אותי.
אשמח מאוד על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי03/10/2009למרות שהפעולה של כריתת מחיצה היא פעולה פשוטה יחסית , יש לה סיבוכים ולאור הנסיון הקודם שלך לא הייתי רץ לעשות אותה. אם נכנסת להריון ללא בעיה, עברת הריון תקין וילדת בלידה רגילה , ממה נובע החשש שהפעם זה יהיה אחרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה ברחם ארכית
דנה04/10/2009ד"ר ישי שלום,
עליי לציין, שעברתי בחודשיים-שלושה הראשונים דימומים, והייתי בשמירת הריון (כולל אשפוז של יומיים).
הלידה היתה לידת קיסרי (הילדה הייתה במצב עכוז).
לאור זאת, מה דעתך? האם בכל זאת עליי לנסות בלי להוריד את המחיצה?
האם המחיצה יכולה לגרום לעיכוב בכניסה להריון?
במידה והייתי רוצה לפנות אלייך לשיחה אישית, האם ישנה אפשרות כזו?
אני מאוד חוששת ומוטרדת.
אודה על תשובתך וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי06/10/2009אם כך יש הגיון בכריתת המחיצה. חשוב לציין שיותר מאשר בעיה בכניסה להריון ( אם בכלל ) גורמת המחיצה לשכיחות גבוהה יותר של הפלות ולמנחים ומצגים פתולוגיים של העוברים ברחם ( כמו שהיה לך )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי - מחיצה ברחם
דנה06/10/2009לפני כ-4 שנים, בסקירת מערכות, התגלתה אצלי מחיצה ברחם (ארכית). מאז ילדתי ויש לי
כיום ילדה בת 4. אני רוצה להיכנס להריון, אך חוששת שמא המחיצה תפריע לי.
עליי לציין, שעברתי בחודשיים-שלושה הראשונים דימומים, והייתי בשמירת הריון (כולל אשפוז של יומיים).
הלידה היתה לידת קיסרי (הילדה הייתה במצב עכוז).
לאור זאת, מה דעתך? האם בכל זאת עליי לנסות בלי להוריד את המחיצה?
האם המחיצה יכולה לגרום לעיכוב בכניסה להריון?
במידה והייתי רוצה לפנות אלייך לשיחה אישית, האם ישנה אפשרות כזו?
אני מאוד חוששת ומוטרדת.
אודה על תשובתך וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)