החזרת קפואים+הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת קפואים+הזרעה
    הללויה
    04/10/2009

שלום לרופאים,

לקראת החזרת מוקפאים על בסיס טבעי, בבדיקת אולטרא סאונד לתזמון הביוץ נמצאו שני זקיקים,
    ביום שישי גודלם היה-17,14 ה-E2 היה 940
    היום הגדול נעלם והקטן הפך ל-15 מ"מ. הטכנאית אמרה שכנראה כבר היה ביוץ.
    עשיתי בבוקר הזרעה ללא אוביטרל, וכנראה אוזמן להחזרה ביום רביעי כי העוברים היו בני 3 ימים.
    האם יש סיכוי להקלט מההזרעה לדעתכם? האם פיספסתי את הביוץ ולכן אין סיכוי? האם הביצית מתוך הזקיק של ה- 15 אמורה גם היא לצאת מתי שהוא?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת קפואים+הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ל.ג.

ד''ר דוד ישי
    04/10/2009

אם הזרע תקין ואין לך בעיה מכאנית , יש סיכוי להריון מההזרעה. קשה לקבוע מתי בדיוק היה הביוץ ולכן לא ניתן לדעת האם הוא התפספס מבחינת ההזרעה. הזקיק של 15 לא יבייץ וקרוב לודאי יספג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הללויה
    05/10/2009

תודה רבה על התשובה.
    כאמור ביום שישי 940 E2 , והזקיקים 17,15
    והיום ה- 17נעלם וה-14 הפך ל15, וה - E2 480 ירד
    הרופא ביקש להנחות אותי להגיע גם מחר לבדיקות. התוכל להסביר לי מדוע? הרי כבר בייצתי וכפי שאמרת לי הזקיק של ה- 15 לא אמור לבייץ אלא להספג. מדוע לא נקבע לי כבר לבוא בעוד שלושה ימים להחזרת מוקפאים????????!
    האם זה לא מסוכן לדחות את מועד ההחזרה במקום ביום השלישי (לפי גילם) ליום הרביעי?

תודה ל.ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ל.ג.

ד''ר דוד ישי
    06/10/2009

אני מניח שהרופא רוצא לאמת את ההשערה לגבי הביוץ. סטיה של יום לכאן או לכאן אינה מורידה את הסיכוי להריון במחזורים של הפשרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו