הזרעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעות
    א.
    04/10/2009

מעל שנה אני מנסה להיכנס להריון בדרך טבעית, לפני כחצי שנה נאמר לי שיש לי את תסמונת השחלות הפוליציסטיות וכמו כן, בעלי עם מדדי זרע לא גבוהים. נטלתי איקקלומין וקיבלתי זריקת אוביטרל, אנחנו אחרי שני הזרעות שכשלו. אני ממש מיואשת , איך ממשיכים מפה הלאה, האם כדאי ליצור קשר עם פרופ' מומחה בעניין או להמשיך ולהישאר עם רופאת נשים רגילה שעושה הזרעות?
    עוד כמה פעמים אפשרי לעשות הזרעות וליטול את כל ההורמונים האלו שמשבשים לי הגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעות

פרופ' שחר קול
    04/10/2009

מציע להמשיך עם ברור מסודר, הכולל פרופיל הורמונלי, וידוא ביוץ טבעי, וצילום רחם.
    אין מקום ליאוש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

א.
    05/10/2009

תודה על תשובתך, פרופיל הורמונלי עשיתי והכל היה נראה תקין , הפרופיל לא איפיין את התסמונת אבל אולטראסאונד אישר שאכן אני סובלת משחלות פוליציסטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו