מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה דחוף דחוףחיובית05/10/2009
שלום לדר'
אני ביום ה -12 של המחזור ומזריקהפיוריגון 150 UL ליום
ביום ה 11 של המחזור בבדיקת זקיקים היהיה לי 4 זקיקים יפים של 15 , 17 , 19 19 . 4היה לי קצת שחלה מוגדלת בגודל של 5 מ"מ
היום בבדיקות דם להלן התוצאות :
E2 - 7766
LH- 13.80
PROGSTRON - 12.1
שאלות :
1. מתי צריך לבצע הזרעה לאור הנתונים ?
2. האם כדאי לקחת זריקת אוביטרל ? או שלא צריך +
3. האם לבצע 2 הזרעות או מספיק הזרעה אחת ?
4+ האם נכון שלא צריך לקחת אוביטרל אם יש ביוץ טבעי ?
ת4דה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול05/10/20091. סיכון לריבוי עוברים.
2. לא, סיכון לגירוי יתר שחלתי.
3. ראי 1
4. נכון, ראי 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חיובית05/10/2009תודה דר' על תשובותיך אתה עושה עבודת קודש
1. לאור הנתונים של בדיקות הדם של היום . האם כבר בייצתי ? כי עשיתי הזרעה היום בערב בשעה שמונה בערב .
2. מחר אני עושה אולי הזרעה נוספת לאחר שאבצע בדיקות דם נוספות .
כל הפחד שלי שבייצתי לפני ההזרעה .
נא תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/10/2009לפי הפרוגסטרון (13) כנראה שהביוץ כבר החל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת מאוד
חיובית06/10/2009שלום דר' .
אני מאוד מבולבלת ...
אתמול בכל זאת עשיתי בערב הזרעה + השבחה בשעה שמונה וחצי בלילה
היום ביום ה - 13 למחזור עשיתי שןוב פעם בדיקות דם ולהלן התוצאות:
e-2 - 5608
LH - 2.70
PROGESTERON - 10.00
משהו כאן לא תקין בערכי ייחוס של הבדיקות ( ראה תוצאות של יום קודם ) .
החלטנו לבצע היום בערב שוב פעם הזרעה .כי נראה שבכל זאת לא בייצתי .
שאלות
1. האם יכול להיות טעות של המעבדה ?
2. האם יש סיכוי לאור כל ההתכתבויות בינינו שאכן יתקבל הריון ?
3. האם הערכים הנ"ל מראים שלא היה ביוץ ?
4. הפסקתי בגלל ההזרעה של אתמול את זריקות הפיוריגון כי גם היה חשש לגירוי יתר שחלתי וריבוי עוברים . האם זה תקין ?
נא עזור לי ומחכה לתשובתך .
תודה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/10/2009יתכן והיה פרוגסטרון גבוה לאורך כל הדרך, והערך של 12 אינו מייצג ביוץ.
כיוון שלא היתה עליה של פרוגסטרון - לא היה ביוץ , לפחות לא משהו תקין.
לדעתי, על רקע סיכון לריבוי עוברים וגירוי שחלתי יש לוותר על המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבדיקות
חיובית07/10/2009שלום דר'
ביום ה- 14 של המחזוא ( היום ) להלן התוצאות של בדקות:
E2 - 2888
LH - 2.90
PROGESTRON - 14.5
זה מראה אכן שהבדיקות ביום ה - 12 לא היו תקינות ולא מדוייקות כנראה טעות במעבדה .
ראה את התשובות של המעבדה ביום ה - 13 + 12 .
למרות זאת ביצעתי הזרעה ביום ה - 12+13
שאלות:
1. האם אכן בכל זאת התרחש ביוץ? ומתי?
2. אני צריכה להתחיל עם נרות תמיכה פעמיים ביום של אוטורוגסטן ( 200 ) האם יש תחליף בזריקה ?
3. האם יש סיכוי להריון ? קיימתי יחסי מין ביום ה 10 באחת לפנות בוקר . ביום ה 12 +13 הזרעה בלילה.
4. אמרו לי שיכול להיות לי גירוי ייתר שחלתי . אני לא מרגישה כאבים בבטן והיא לא נפוחה . אני בכל זאת מקפידה לנוח ולשתות המון מים .
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא ענו לי?
חיובית07/10/2009דר' שלום ,
למה לא עונים לי ?
מקפיצה שוב את השאלה +++* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/10/2009כנראה שלא היה ביוץ שכן הפרוגסטרון גבוה לכל אורך הדרך.
האם קיבלת אוביטרל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי אוביטרל
חיובית08/10/2009שלום דר' .
לא קיבלתי אוביטרל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חיובית08/10/2009דר' שאלה נוספת
אם לא היה ביוץ אז עדיין אני יכולה לבייץ?
האם יכול להיות שלא ייה ביוץ במחזור הזה?
אך לתושמת ליבך היה עליה של ה LH והיה גם E2 גבוה
מה דעתך .
אני מאוד מבולבלת ורוצה לחשוב חיובי כל רופא אומר משהא
יכול להיות שהמעבדה טעתה בפרוגסטרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/10/2009נחשול תקין של LH מגיע לערכים של סביב 100. זה לא קרה.
בהחלט אפשרי שלא היה ביוץ במחזור זה.
לא סביר שהמעבדה תטעה 3 פעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)