מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רופאים יקריםהללויה07/10/2009
התבלבלתי לגמרי. האם תוכלו לעזור לי?
בתזמון ביוץ לקראת החזרת מוקפאים על בסיס טבעי. אני כבר שבועיים בבדיקות א.ס. ודם. היום הוא היום ה-23 למחזור כבר, ועדיין בבדיקות. (וכמובן לא קיבלתי הודעה להגיע להחזרה)
אלה הן התוצאות:
בימים הראשונים לבדיקות (התחלתי מהיום התשיעי למחזור) היו שלושה זקיקים. אחד לאט לאט נמוג
בשבוע האחרון: ביום שישי האחרון- שני זקיקים 14+17 , E2 היה בשיאו החודש- 980
ביום ראשון - זקיק אחד בלבד-15, E2 היה 416
ביום שני - שני זקיקים 13+17 , E2 היה 260 , פרוגסטרון 13
היום יום רביעי- - שני זקיקים 24+ 18 בלתי סדיר, E2 647, פרוגסטרון- 33
התוכלו להסביר לי את תופעת ירידת ה- E2 המעידה על ביוץ, ופתאום קפיצה שלו והזקיקים גדלים?
ובכלל משהו פה לא מסתדר לי ממשיכים לקרוא לי לבדיקות , ואיני מבינה כבר מה קורה כאן. הביוצים שלי בדרך כלל מאוד סדירים. חודש שעבר כן היתה החזרת מוקפאים שפויה ונורמלית כבר ביום ה-17 למחזור.
אני עייפה ומיואשת מהתרוצציות ונסיעות ליחידה יום יום . אודה לכם על הארת העיניים.
ל.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה עם הרירית שלך??
תותית07/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ' שחר קול07/10/2009היה ביוץ כנראה ביום ראשון.
לדעתי, מחזור על בסיס תרופתי פשוט הרבה יותר למטופלות.
לצערי, מטופלות רבות הולכות שבי אחר הביטוי "טבעי". חבל מאוד!
אין שום יתרון רפואי במחזור "טבעי" לעומת מחזור מושרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול היקר
הללויה07/10/2009תודה רבה על עצותיך.
לו ידעת כמה פעמים ביקשתי מהרופא שלי לקחת תרופות לפני ושלא יהיה על בסיס טבעי..(אני בת 40) וזה לפי עצותיכם שלך ושל ד"ר ישי כאן בפורום, ובכל זאת הוא התעקש וזו כבר החזרה שניה (ואחרונה היו לי רק ארבעה מוקפאים.)
אין ביכולתנו המטופלות לקבוע דבר וחצי דבר. כך לפחות אני מרגישה.
ודבר חשוב נוסף- התקשרו אלי כעת מהיחידה לומר לי שאני צריכה לבוא מחר אי"ה להחזרה.
אמרת כי על פי הערכתך הביוץ התרחש ביום ראשון, האינך חושב כי החזרה מחר היא כבר מאוחרת מידי? חבל לי על העוברים שלי, שלא אבזבז אותם חלילה לחינם. העוברים בני 3 ימים. בעלי 8 תאים.
אגב הרירית שלי היום היא 11 ולפני יומיים היתה 9.8.
מה אתה אומר ד"ר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/10/2009פער של 24 שעות אינו קריטי כנראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)