שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מעיין
    11/10/2009

שלום רב
    אני אמורה לעבור השבוע הפריה ואני נמצאת אחרי עקירה כירורגית שנעשתה בבית חולים שבוע שעבר, ונלקחה מהלסת דגימה לביופסיה כי הם חושדים שיש לי שם גידול שפיר - כמובן שקיבלתי אנטיביוטיקה
    השאלה היא האם מהגידול או הדלקת החריפה שיש שם - כי עדיין לא התקבלו תשובות לגבי הביופסיה יכולה באיזה שהיא צורה להזיק חס וחלילה לעובר , האם יש קשר בין השניים?
    ומה אם אצטרך לעשות טיפול נוסף בשיניים כדי להוציא את הנגע- האם להמתין ?כיוון שזה יהיה תחילת ההריון
    אני ממש מודאגת ואשמח לקבל תשובה מקצועית
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה

פרופ' שחר קול
    12/10/2009

עדיף לסיים את הטיפול בבעייה בלסת לפני היריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף..

מעיין
    12/10/2009

ד"ר שלום רב
    אני יודעת שעדיף לסיים את הטיפול בבעיה שיש לי לפני ההריון אבל זה בלתי אפשרי כיוון שהשבוע יש לי שאיבה .
    ולכן אשמח אם תאכל לענות על שאלותיי
    1.האם יש מניעה לבצע צילום פנורמי בזמן הריון?
    2. האם יש מניעה להוציא דלקת או גידול שפיר בזמן הריון ?
    3. האם אפשר להשאיר את המצב הדלקתי או הגידול השפיר במהלך ההריון ולפתור את הבעיה לאחר מכן?
    4. האם יש קשר בין הדלקת שככל הנראה נגרמה כתוצאה מבעיה בשן לעובר ?
    תודה מראש על התשובות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו