מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- dheaבתאל11/10/2009
אני בת 44 ולפני הפריה, רוצה ליטול הטבליות הנל, יש רופא שאומר שהוא מייבא מרכיב בלעדי של התרופה במחיר פי שלוש מבית מרקחת נחשבת שטוענת שהיא רוקחת את מרכיבי התרופה במיוחד לנשים בטיפולי פיריון , איזה לקנות , התרופה מאוד נחוצה וחשובה לי שאלותי:
1. איך אדע במי לבחור , איזה הנכון לי אולי היקר ואולי לא?!
2. האם חודש לפני תחילת הטיפול זה מספיק או שהעדיף ליטול יותר זמן לפני הטיפול?
3. מהו המינון האידאלי, יש הסבורים ש100 מג?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ס.ד.11/10/2009אני בת 44 לוקחת דאה כבר 4 חודשים. חייבים מרשם מרופא לפיריון. וניתן להזמין רק דרך סופר פארם. עולה כ 220 ל -30 כדורים. אומרים שצריך לקחת מינימום 4 חודשים כדי שיחול שיפור.
ממליצה לך לדבר רק עם הרופא לפיריון שלך ולא לערוך ניסויים על עצמך. בכל פעם שאני מזמינה הרוקחים בודקים היטב את המרשם והבנתי מהם שיש בכדור זה הורמונים למרות שלעיתים בכתבות מסויימות הוא מוצג כתוספת מזון.
לידיעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ס.ד.11/10/2009המינון שלי 75 מ"ג.
לאחר שקראתי שוב את ההודעה שלך אני שוב ממליצה לך לפנות לרופא שלך לפיריון ולא לעשות נסיונות על עצמך. הרופא שהציע לך זאת נשמע לי לא אמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלס.ד
בתאל12/10/2009רופא פיריון שאני מטופלת אצלו פרטי המליץ לי וזה אכן עם מרשם פשוט הוא מוכר זאת פי שלוש מבית מרקחת שור טבנציק שזה רקיחה שלהם כתרופה ולא כתוסף מזון, אני מתלבטת אם לרכוש ממנו ב700 שח או מבית המרקחת שזה עולה 200 שח , לכן חשובה לי דעתם של הרופאים.
תודה לך ואמן שיהיה לנו בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתי
ס.ד.12/10/2009התשובה של הרופאים מעניינת אותי מאוד. מעניין אותי מהו המרכיב המיוחד עליו הרופא שלך דיבר.
אני אתקשר היום לבית המרקחת שבפתח תיקווה שם הם מייצרים ומרכיבים את דאה ואשאל במיוחד וכשאראה את הרופא הפרטי שלי אשאל גם אותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלס.ד.
בתאל12/10/2009כן תודה , אשמח לקבל מימך עדכונים , דרך אגב את רואה אצלך שיפור כלשהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי שלום
פרופ' שחר קול12/10/20091. לא יודע.
2. ממליצים 3 חודשים.
3. 75 - 100 מ"ג ליום.
הערה: לא מדובר בתרופה! התכשיר נחשב ל"תוסף מזון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)