dhea

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• dhea
    בתאל
    11/10/2009

אני בת 44 ולפני הפריה, רוצה ליטול הטבליות הנל, יש רופא שאומר שהוא מייבא מרכיב בלעדי של התרופה במחיר פי שלוש מבית מרקחת נחשבת שטוענת שהיא רוקחת את מרכיבי התרופה במיוחד לנשים בטיפולי פיריון , איזה לקנות , התרופה מאוד נחוצה וחשובה לי שאלותי:
    1. איך אדע במי לבחור , איזה הנכון לי אולי היקר ואולי לא?!
    2. האם חודש לפני תחילת הטיפול זה מספיק או שהעדיף ליטול יותר זמן לפני הטיפול?
    3. מהו המינון האידאלי, יש הסבורים ש100 מג?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dhea

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

ס.ד.
    11/10/2009

אני בת 44 לוקחת דאה כבר 4 חודשים. חייבים מרשם מרופא לפיריון. וניתן להזמין רק דרך סופר פארם. עולה כ 220 ל -30 כדורים. אומרים שצריך לקחת מינימום 4 חודשים כדי שיחול שיפור.
    ממליצה לך לדבר רק עם הרופא לפיריון שלך ולא לערוך ניסויים על עצמך. בכל פעם שאני מזמינה הרוקחים בודקים היטב את המרשם והבנתי מהם שיש בכדור זה הורמונים למרות שלעיתים בכתבות מסויימות הוא מוצג כתוספת מזון.
    לידיעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

ס.ד.
    11/10/2009

המינון שלי 75 מ"ג.
    לאחר שקראתי שוב את ההודעה שלך אני שוב ממליצה לך לפנות לרופא שלך לפיריון ולא לעשות נסיונות על עצמך. הרופא שהציע לך זאת נשמע לי לא אמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לס.ד

בתאל
    12/10/2009

רופא פיריון שאני מטופלת אצלו פרטי המליץ לי וזה אכן עם מרשם פשוט הוא מוכר זאת פי שלוש מבית מרקחת שור טבנציק שזה רקיחה שלהם כתרופה ולא כתוסף מזון, אני מתלבטת אם לרכוש ממנו ב700 שח או מבית המרקחת שזה עולה 200 שח , לכן חשובה לי דעתם של הרופאים.

תודה לך ואמן שיהיה לנו בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתי

ס.ד.
    12/10/2009

התשובה של הרופאים מעניינת אותי מאוד. מעניין אותי מהו המרכיב המיוחד עליו הרופא שלך דיבר.
    אני אתקשר היום לבית המרקחת שבפתח תיקווה שם הם מייצרים ומרכיבים את דאה ואשאל במיוחד וכשאראה את הרופא הפרטי שלי אשאל גם אותו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לס.ד.

בתאל
    12/10/2009

כן תודה , אשמח לקבל מימך עדכונים , דרך אגב את רואה אצלך שיפור כלשהו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתי שלום

פרופ' שחר קול
    12/10/2009

1. לא יודע.
    2. ממליצים 3 חודשים.
    3. 75 - 100 מ"ג ליום.
    הערה: לא מדובר בתרופה! התכשיר נחשב ל"תוסף מזון".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו