ביוץ בעת נטילת אסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ בעת נטילת אסטרופם
    דנית
    14/10/2009

שלום רב,

אני נמצאת בתהליך לפני החזרת מוקפאים. עקב רירית דקה מאוד ( לאחר הפלות וגרידות ) אני נוטלת מזה כשבועיים אסטרופם בכמות של 6 מ"ג .( ב-3 ימים האחרונים 8 מ"ג ) היום בעת בדיקת U.S הרירית היתה 5 מ"מ, נצפה גופיף צהוב ומעט נוזל בדוגלס. הטכנאית אמרה לי שנראה כי היה ביוץ.כמובן שביצעתי בדיקות דם ואני ממתינה לתשובות.

שאלותיי:

1. האם יתכן ביוץ בעת נטילת אסטרופם?
    2. האם למרות הביוץ אפשר להמשיך בתהליך ולנסות לעבות את הרירית או שהחודש זה אבוד?
    3. האם בעת נטילת אסטרופם אפשר לקיים יחסים מלאים? אם עלול להתרחש ביוץ אולי אפשר גם להיקלט....
    4. האם טיפול בנרות ויאגרה הוכיח את עצמו לטיפול ברירית?

תודה ברה,

לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ בעת נטילת אסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללני

פרופ' מרתה דירנפלד
    14/10/2009

כן
    לכן נותנים מינון גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' דרינפלד- בהמשך לתשובתך

דנית
    14/10/2009

פרופ' תודה רבה על תגובתך.

סליחה אך לא ממש ברורה לי התשובה. האם כן יתכן ביוץ למרות נטילת האסטרופם? ואם כן מה עם יתר השאלות ששאלתי.ניתן להמשיך את התהליך או שזה אבוד?

תודה,

לני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו