לא ברור לי משהו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא ברור לי משהו
    שני
    14/10/2009

הרופא נתן לי דקפפטיל 0.1 להזריק במקום אוביטרל (לביוץ). הבנתי שהוא ניתן על מנת למנוע גירוי יתר השחלות.
    1) האם הוא תמיד גורם לביוץ?
    2) כתבתם לי כאן שאין לו תופעות לוואי, ובכל מקום שחיפשתי באינטרנט, רשומות המון תופעות
    לוואי, שאותי מטרידים במיוחד: גלי חום, נשירת שיער (יש לי גם ככה מעט שיער), ועליה במשקל/בצקות/ אגירת נוזלים. איך זה מתיישב עם זה שאמרתם לי שאין לו תופעות לוואי?
    3) האם הדקפפטיל הניתן במקום האוביטל גורם לדחיית המחזור בכמה מחזורים (במידה ואין הריון), כמו דקפפטיל שניתן בזמן טיפול למניעת ביוץ??? הרי זו אותה תרופה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ברור לי משהו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    14/10/2009

כן
    התופעות שציינת , קשורות לטיפול ממושך בדקפפטיל או תכשירים דומים ( של חודשים )
    במינון הזה השפעתו פגה תוך כמה שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי הנכבד,

שני
    15/10/2009

האם הדקפפטיל הניתן במקום האוביטל גורם לדחיית המחזור בכמה מחזורים (במידה ואין הריון), כמו דקפפטיל שניתן בזמן טיפול למניעת ביוץ??? הרי זו אותה תרופה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    15/10/2009

כמו שאמרתי , במינון הזה , השפעת התכשיר פגה תוך כמה שעות ואין לה השפעה לטווח ארוך , בודאי לא על הופעת הוסת הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו