לד"ר ישי - רירית אקוגנית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - רירית אקוגנית
    לימונית
    14/10/2009

ד"ר ישי שלום,

תזכורת: לקראת החזרת מוקפאים.
    היום בבדיקתת ה-US שהתבצעה על ידי ד"ר גולדברג, נמצאה רירית לא טובה, שהוגדרה כאקוגנית.
    במרכז התמונה היה נראה משהו לבן דיי גדול. עובי הרירית במקום מסוים 6 ומשהו ובמקום מסוים 7 ומשהו.
    ד"ר גולדברג ציינה בפניי שאינה מרוצה מהרירית, שהיא נראית לא טוב, גם מבחינת הצבע שלה, והוציאה גם תמונה שלה.
    לאחר הישיבה בצהריים, דווח לי שפרופ' דירנפלד ביקשה שאגיע ביום ראשון שוב לבדיקת US.
    תחילת הפרוגינובה 1/10.
    כלומר שביום א' יהיה כבר היום ה-18 לפרוגינובה.

האם תוכל להסביר לי מה אומר הממצא הזה? (קצת מודאגת).

בתודה מראש,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - רירית אקוגנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    15/10/2009

רירית אקוגנית היא רירית שבאולטרסאונד נראית לבנה יותר. רירית כזאת נחשבת לרירית פחות טובה לקליטת עוברים. העניין הוא שזה דבר נתון שלא ניתן לשנותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לימונית
    15/10/2009

ד"ר ישי שלום,

1) עד היום לא אמרתם לי שהרירית שלי אקוגנית. האם ייתכן וזה משהו שנוצר פתאום?
    2) למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר שזה נתון שלא ניתן לשנותו?
    3) האם זה קשור לגיל, או שז נתון מולד?
    4) האם זה יכול להיות קשור לפיפל?
    5) קראתי שיכול להיות שזה מצביע על פוליפ? האם ייתכן?
    6) והאם הנתנון הזה אומר שבכל הטיפולים הסיכוי שלא יהיה היריון רב יותר מהסיכוי להיריון?

סליחה על מטר השאלות
    אבל חשוב לי לדעת קצת יותר,
    לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    17/10/2009

אני לא זוכר איך נראתה הרירית שלך עד כה. בכל מקרה , זה לא מסוג הדברים שאנחנו אומרים לנשים משום שכמו שאמרתי , זה מצב נתון שלא ניתן לשנותו. בד"כ מדובר בנטיה . כלומר סביר להניח שאם נבטל ונעשה שוב הכנה , תראה הרירית באותה צורה. אני לא יודע האם זה מולד או נרכש. בכל מקרה ההבדלים אינם משמעותיים. לעובי הרירית משמעות גדולה יותר. לא סביר שפתאום יש לך פוליפ שלא ראינו לפני זמן קצר. ובכל מקרה , לא נכון לאבחן פוליפ כאשר הרירית היא בשיא עוביה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת

לימונית
    17/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו