החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים
    דנית
    14/10/2009

שלום דר',

לקראת החזרת מוקפאים.ב-02.10 התחלתי עם אסטרופם 3 כדורים ביום.ב-11.10 לאחר בדיקת א.ס נתבקשתי ליטול כדור נוסף( 4 במס' ) כיוון שהרירית עדיין דקה (5.5 מ"מ ) היום בביצוע א.ס אין כל שינוי ברירת והתבקשתי לקחת כדור נוסף אך הפעם בצורה וגינאלית. סה"כ 5 אסטרופם ליום ולהגיע ביום ראשון ה-18.10 לבדיקת דם וא.ס.

מהם הסיכויים שתהיה תזוזה ברירית? עד מתי מנסים לעבות את הרירית?זה הכדור החמישי שהוסיפו לי , מהו המינון המקסימלי בנטילת אסטרופם?

תודה,
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית דקה

ענת
    14/10/2009

הי לני,

כבר הבנתי מהפורום שאנחנו סובלות מאותה בעיה. אני לקחתי 4 אסטרופם ביום וזה לא עזר בכלל. כרגע מנסה פרוגינובה. אמרו לך מה הסיבות לרירית הדקה? בכל מקרה שיהיה לך הרבה בהצלחה. שמעתי על 2 בחורות שעם רירית 4 נקלטו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת

דנית
    15/10/2009

כן, אכן אנו סובלות מאותה הבעיה וזו אכן בעיה קשה....

אי אפשר לשים את האצבע ולומר בדיוק מה שורש הבעיה.סביר להניח שאצלי הבעיה היא כתוצאה מגרידות שעברתי.
    אני כבר הגעתי ל-5 אסטרופם ליום ומקווה שמשהו יזוז, אדע ביום א'.

ענת, אל תאמרי נואש, אל תרימי ידיים ויותר מזה תאמיני בכל כולך שאוטו טו זה קורה.
    אני כבר שנתיים בכל הסרט הזה, בהתחלה הייתי נכנסת לדכאונות ואומרת לעצמי "זהו, אם הפעם זה לא מצליח אני מפסיקה" וכמובן שהמשכתי והגעתי ל-IVF בלי להרגיש.

יש טיפול לרירית דקה, אכן " הניתוחון" שהזכרת בשאלתיך לדר'.יש לי סיפור קטן ואולי המלצה.תשארי לי את המייל שלך ואכתוב לך. זה ארוך, לא לפורום.

בהצלחה גדולה שיהיה לך/לנו

לני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי אותה בעיה והצלחתי להרות

חסויה
    15/10/2009

היי בנות
    אצלי רירית הרחם נפגעה בעקבות גרידה וגם כן לא עברה את ה-5.5 מ"מ עם אין סוף אסטרופם ופרוגינובה, היסטרוסקופיה ו"ערוגות" שעשו לי (כמו פיפל), ניסיתי גם מחזור טיבעי- וכלום לא עזר.
    רופא אחד המליץ להחזיר את הקפואים גם אם הרירית דקה ואם יקלט אז יופי ואם לא אז ב-IVF הבא ש"יפציצו" אותי בהורמונים כדי לעבות את הרירית
    כך עשיתי , השיפור ב-IVF היה קטן אך משמעותי - הגעתי ל6.5 מ"מ ואני עכשיו בשבוע 7 (עדיין לא מאמינה)
    אל תתיאשו ותתעקשו על מה שמגיע לכן!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה מזל טוב, אכן סיפור מעודד!

דנית
    15/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לני

ענת
    18/10/2009

לני, תודה על ההתייחסות. האימייל שלי הוא: [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת, שלחתי לך למייל

דנית
    18/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לני

ד''ר דוד ישי
    18/10/2009

יש סיכוי שהרירית תתעבה, אחרת לא היו מעלים את המינון. להערכתי הוא לא גדול. אפשר להמשיך עם האסטרוגן עד כ 3 שבועות. אם אין התעבות , צריך להפסיק ולנסות פרוטוקול אחר. אין מינון מקסימלי בד"כ לא נותנים יותר מ 5 בדורים ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו