מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    מורן
    16/10/2009

שלום רב
    אני נמצאת במעקב זקיקים. הבוקר נצפה זקיק בגודל 18 , עובי רירית 8 אין נוזל בדוגלס. בדיקת הדם מראה ESTRADIOL (E-2) 679 pmol/L
    PROGESTERONE 19.2 nmol/L

האם התוצאות מצביעות על ביוץ? על פי המידע שקראתי הערכים של הפרוגסטרון גבוהים מידי ומצביעים על סיום ביוץ...

חשוב לציין כי הווסת האחרונה הייתה ב 22/8/09 (יש לי מחזורים של חודשיים)לפני שבועיים ניצפה זקיק בגודל 15 וערכה ביתית לביוץ הראתה שני פסים 3 ימים לאחר מכן

אשמח לקבל הכוונה
    תודה רבה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקים

פרופ' שחר קול
    16/10/2009

פרוגסטרון 19 מעיד שהיה ביוץ. יתכן לפני כיומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה יכול להיות?

דנה
    16/10/2009

ביום שלישי הזקיק היה בגודל 15. האם יכול להיות שהתרחש ביוץ ביום זה או יום לאחר מכן? ולא ראו זאת באולטרסאונד שהייתי בו בימים שלישי וחמישי?

אם על פי הפרוגסטרון הביוץ התרחש כבר ביום שלישי או רביעי, מדוע הרופאה המליצה לקיים יחסי מין יום כן יום לא החל מיום חמישי?
    האם עכשיו עדיין יש לי סיכוי להיקלט?

הם זה מעיד על בעיה בפרוגסטרון שאינו תואם לזקיקים ולאסטרוגן?
    תודה מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה יכול להיות?

דנה
    16/10/2009

ביום שלישי הזקיק היה בגודל 15. האם יכול להיות שהתרחש ביוץ ביום זה או יום לאחר מכן? ולא ראו זאת באולטרסאונד שהייתי בו בימים שלישי וחמישי?

אם על פי הפרוגסטרון הביוץ התרחש כבר ביום שלישי או רביעי, מדוע הרופאה המליצה לקיים יחסי מין יום כן יום לא החל מיום חמישי?
    האם עכשיו עדיין יש לי סיכוי להיקלט?

הם זה מעיד על בעיה בפרוגסטרון שאינו תואם לזקיקים ולאסטרוגן?
    תודה מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו