שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    לילי
    16/10/2009

שלום אני 10 ימים אחרי החזרת 3 עוברים טריים ויפים היום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית ויצא פס חלש מאוד(אני מקבלת תמיכה 3 פעמים ביום אנדומטרין ופעמיים ביום פרוגינובה) אגב אני בת 25 וזה טיפול ראשון שלי. האם זה מעיד על היריון או שזה מושפע מההורמונים שאני לוקחת .אתמול ושלשום עשיתי בדיקה ולא הופיע כלום.תודה. ואם אפשר לענות לי כמה שיותר מוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילי שלום

פרופ' שחר קול
    16/10/2009

סביר כי מתחיל הריון.
    מציע בדיקת דם עוד יומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר שחר

לילי
    16/10/2009

תודה לך ד"ר שחר על התשובה המרגיעה. אבל יש שאלה שלא עניתה עליה האם ההורמונים שהזכרתי לך אותם משפיעים על התשובה זאת אומרת אם יצא פס חלש אז זה מההורמונים ואגב יש לי כאבי מחזור בצד שמאל של בטן תחתונה מה זה אומר (סליחה שאני נודניקית). ואני אשמח לקבל תשובה מהירה כמו בשאלה הקודמת תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילי
    16/10/2009

האם אני צריכה להיות בצום כשעושים בדיקת בטא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו