כאבים איומים לאחר שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים איומים לאחר שאיבה
    שירה
    17/10/2009

שלום רב רופאים יקרים
    שאיבה ביום רביעי בצהרים. 10 ביציות נשאבו, הרגשתי רע מאד, הושארתי לילה להשגחה,
    היום אולטרא סאונד הראה כי אין דימום. והחזירו לי העוברים. מה קורה כאן?
    האם הגיוני לסבול עדיין מכאבי בטן איומים, איני יכולה להתיישר או להרים את בתי בת השנה.
    אני מתנשמת מכל מאמץ קטן וזו פעם ראשונה בחיי שהודעתי כי איני מגיעה לעבודה.
    עזרתכם אנא אני במצוקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים איומים לאחר שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירה עד שהרופא יענה לך

בתאל
    17/10/2009

נראה שאת צריכה לראות רופא בהקדם האפשרי, כי לא אמורים להיות לך כאבים כאלה כפי שאת מתארת , צריך לבדוק אם לא ניגרם לך גירוי יתר, גשי להיבדק ותשתי המון המון מים זה ינקה אותך, רפואה שלמה ובהצלחה בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיון

שירן
    18/10/2009

אני לא רופאה אבל נשמע שכדאי לך ללכת למיון. לא נשמע מצב רגיל, אני לא הייתי מחכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

פרופ' שחר קול
    18/10/2009

רצוי להיבדק ביחידה המטפלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ליה אמא לאחת
    18/10/2009

שירה שלום,
    מקווה שאת כבר מרגישה טוב. בפעם הראשונה בחיי שעשיתי הפרייה שזה לא מזמן ולצערי לא הצליח. אחרי ההחזרה היו לי כאבים חזקים מאוד בגב בבטן ואיפה לא.רצתי למיון כדי לראות שהשחלות בסדר והן היו.פשוט גירוי יתר שכאב מאוד. אז אל תחכי וגשי מיד להיבדק ומקווה שלך זה יצליח.
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו