IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF
    עדי
    18/10/2009

קיבלתי בשישי האחרון ונאמר לי לעשות בדיקת דם ביום ה- 10 למחזור של פרוגסטרון, LH ואסטרדיול לקראת טיפול ב-IVF אז אני מניחה שנעשה את הפרוטוקול הארוך ולא הקצר, שאלתי היא: ממה שזכור לי מתחילים עם זריקות של דפירלין החל מהיום ה- 21 כדי למנוע ביוץ טבעי ואחרי המחזור מתחילים עם הזריקות לגירוי השחלות וכו'.
    במידה ואני נכנסת להריון באופן טבעי בביוץ הקרוב (שיש סיכוי כזה על פי הנתונים שלי ושל בעלי) ואז אני מתחילה עם הזריקות, האם זה לא מזיק להריון ולעובר אם במשך שבועיים עד קבלת המחזור אזריק אותן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF

פרופ' שחר קול
    18/10/2009

1. נכון.
    2. הסיכון לעובר - אפסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    19/10/2009

אם מהיום ה- 21 אני מזריקה דפירלין ובאותו ביוץ שקרה שבוע לפני הריתי אז זה לא ישפיע על עלית הפרוגסטרון ועיבוי רירית הרחם ושאר הדברים שקורים אחרי הפריה של הביצית? כלומר, זה לא יסכן את ההריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי הספרות המדעית - נכון!

פרופ' שחר קול
    19/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו