מספר זקיקים ורמת E2

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מספר זקיקים ורמת E2
    גילית
    16/09/2007

שלום

הבנתי שרמת הE2 בפרוטוקול השראת ביוץ ארוך הוא נגזרת של מספר הזקיקים שנצפו. מהו היחס האופטימלי הרצוי (כלומר- מהו הערך הרצוי של E2 בטרם מתן האוביטרל לכל זקיק שנצפה ב- US)?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר זקיקים ורמת E2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושאלה נוספת בבקשה

גילית
    16/09/2007

עניתם למישהי פה שמתן כמות כפולה של אוביטרל מוצדק במקרה של משקל גבוה במיוחד. על איזה משקל מדובר, בערך, ומה ההשלכות של מתן כמות קטנה מידי של האוביטרל (האם לא כל הביציות יבשילו או יינתקו מהזקיקים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום לך פעמונית

ד''ר דוד ישי
    16/09/2007

אני לא מכיר הוראות ברורות בעניין. הייתי שוקל לתת יותר אוביטרל במשקלים שמעל 90-100 ק"ג.
    אם רמת השיא של ההורמון תהיה נמוכה מדי לא יבייצו זקיקים מעט פחות מפותחים עם פחות רצפטורים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה בבקשה

גילית
    16/09/2007

קודם כל תודה גדולה על התשובות המהירות והמדויקות.

אני שוקלת מעט מעל 100 ק"ג והרופא שלי רשם לי בכל זאת רק אוביטרל אחד. האם כדאי לי לקחת בכל זאת שניים או שזה יכול להזיק? מה היית ממליץ לי כרופא? אני חוששת לשאול אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעמונית שלום

ד''ר דוד ישי
    17/09/2007

את יכולה לחת שני אוביטרל. אם לא מדובר במצב של סיכון מוגבר גרוי יתר שחלתי ( רמת E2 גבוהה מאד עם זקיקים רבים ) זה יכול לעזור ובודאי שזה לא יזיק.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פעמונית

ד''ר דוד ישי
    16/09/2007

כ - 800 לכל זקיק בשל. צריך לזכור שזקיקים קטנים מפרישים גם הם אסטרוגן . הרבה זקיקים קטנים יכולים להגיע לרמות E2 מאד גבוהות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו