לד"ר ישי - רירית שלא מתעבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - רירית שלא מתעבה
    לימונית
    18/10/2009

ד"ר ישי שלום,

היום הייתי שוב באולטרסאונד. להזכירך, ביום ד' ה-US נעשה על ידי ד"ר גולדברג והיום על ידי טכנאית. משום מה, היום הרירית היתה דקה יותר. כלומר, ביום ד' במקום מסוים היה 6 ומשהו ובמקום מסוים 7 ומשהו, והיום נאמר לי שהרירית בעובי 6 מ"מ.
    1) כיצד זה ייתכן?
    נאמר לי לבוא רק ביום ה' ל-USנוסף. כלומר שהיום אני ביום ה-18 לפרוגינובה, יום 21 למחזור, ועדיין 2) אין התקדמות. מה הסיכוי שהרירית עוד תצליח להתעבות?
    3) ובכלל, נניח ותחליטו להחזיר לי את העוברים, האם בכלל יש סיכוי שהרירית במצב הזה תתפתח באופן תקין עם ההיריון?
    4) מה עושים במצב כזה, האם מפסיקים טיפול? האם מחליפים תרופה/ מוסיפים תרופה נוספת?
    5) זו פעם ראשונה הזכורה לי שיש לי בעיות בעיבוי הרירית. מה זה אומר? האם זה אומר משהו על מצב הפריון שלי?
    6) בנוסף, הבנתי שהיתה מחשבה להוסיף לי תרופה נוספת(לא נאמר לי איזה), ובסוף הוחלט שלא. מה דעתך בנושא?

בתודה מראש,
    לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - רירית שלא מתעבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    18/10/2009

אני מניח שזה הבדל שקשור בבודק. להערכתי אין הבדל משמעותי בין שתי המדידות. אני מניח שמי שהחליט להזמין אותך לאולטרסאונד נוסף העריך שיש סיכוי שהרירית עוד תתעבה. להערכתי היא לא. לדעתי ביום ה' יצטרכו להחליט האם להסתפק ברירית הזאת או להפסיק ולהתחיל מחדש עם תרופות אחרות. בשלב הזה , תוספת של תרופה נוספת לא תהיה יעילה. אני לא חושב שיש לזה קשר למצב הפוריות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו