22 יום לאחר אוביטרל אין מחזור ואין.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 22 יום לאחר אוביטרל אין מחזור ואין.
    שי
    19/10/2009

אני 22 יום לאחר זריקת אוביטרל והזרעות יומיים לאחר מכן, שלושה ימים לאחר ההזרעה היה לי דימום קל במשך היום ומאז אין הריון ואין מחזור, אני רוצה לציין שאחרי אוביטרל יש לי תופעות כמו חזה נפוח בטן נפוחה וכואבת והחודש לא הייתה לי שום תופעה .... האם יתכן שהזריקה לא השפיעה??
    עשיתי בדיקתת בטא ביום ה- 16 שיצאה שלילית בטא קטן מ 2 הרופא בדק אותי אין לי צ'יסטות גם דבר נדיר שכל חודש יש לי אחרי הזריקות רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות האם באמת האוביטרל לא הששפיע החודש אולי הוא לא היה טוב ?והאם למישהי קרה כזה דבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירלי שלום

פרופ' שחר קול
    19/10/2009

כנראה שלא היה ביוץ.
    אולי לא היה זקיק מתאים לביוץ, אולי האוביטרל לא עבד מסיבה עלומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :) אולי ...לא נורא נחכה לסבב הבא

שירלי
    19/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז להמשיך לנסות טבעי?

שירלי
    19/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו