בדיקת הריון לאחר הזרקת אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון לאחר הזרקת אוביטרל
    נעה
    19/10/2009

אני בת 27, עם שחלות פוליציסטיות. מטופלת עם אקיקלומין ואוביטרל. בנוסף אני לוקחת 2 פרוגינובה ליום לעיבוי הרירית.
    ביום ה 21 היה זקיק של 17 ממ ורירית של 6.5 ממ. באותה היום הזרקתי אוביטרל. קיימנו יחסים ב 3 הימים הבאים.
    לפי הוראות רופא אני ממשיכה לקחת פרוגינובה עוד 14 יום לאחר הזרקת האוביטרל.

1. כמה זמן לאחר הזרקת אוביטרל אפשר לעשות בדיקת הריון?
    2. האם יש סיכוי להריון?
    3. האם הפרוגינובה ממשיכה להשפיע גם אחרי הביוץ?

תודה,
    אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אלינור

ד''ר דוד ישי
    20/10/2009

1. 14 יום
    2. בודאי שיש
    3. כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך.

נעה
    21/10/2009

תודה על התשובה. עוד 2 שאלות:
    1. בימים שלאחר הביוץ, כשכבר יש סיכוי להריון, צריך להמנע מאותם דברים שמהם נמנעים בהריון? (כמו ביצים לא מבושלות, סושי וכו,) וגם מהרמת משקל כבד?
    2. בעקבות הטיפול ההורמונלי, יש לי נשירת שיער חזקה יחסית. האם מותר לקחת ויטמינים לחיזוק? (דוגמאת רוטס HR שלקחתי בעבר.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלינור

ד''ר דוד ישי
    21/10/2009

אני לא מכיר את האיסורים שאת מדברת עליהם. בכל מקרה ההריון מתחיל להיות חשף ופגיע בשלב קצת יותר מתקדם.
    ני לא יותע מה מכיל התכשיר שציינת. כדאי שתתקשרי למכון הטרטולוגי של פרופ' אור נוי בהדסה עין כרם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו