שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליז
    19/10/2009

שלום . אני כבר 6 שנים מנסה להכנס להריון. מוגדרת כפוליציסטית. עקב DHEA SULFAT ו 17 OH PROGESTERON גבוהים נשלחתי על ידי רופא IVF לאנדוקרינולוגיה .נאלצתי לעבור מבחנים וטסט סינקטן - הכל תקין. אנדוקרינית אמרה לנסות טבעי יחד עם דקסמטאזון 0.25 למשך 4 חודשים . לא נכנסתי. היא בקשה חוות דעת מרופא IVF והוא אמר להפסיק בגלל שעליתי 10 ק"ג. בשביל להפסיק את הדקסאמטאזון אני צריכה לעבור עוד טסט סינקטן וזה לוקח עןד זמן (אני בבירורים האלה כבר שנה) . התוצאות של טסט לא יהיו מיד בידיי ותור ל אנדוקרינית גם לוקח הרבה זמן . ועכשיו השאלה: מה אתם חושבים האם רופא יתחיל את הטיפול הפריה בזמן שאני מפסיקה כדורים או שאני צריכה עוד לחכות כי אין לי כבר סבלנות ? אני בת 30 ורוצה להתחיל כבר טיפולים .סליחה על ההודעה מורכבת וארוכה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליז שלום

פרופ' שחר קול
    20/10/2009

אפשר להתחיל בטיפול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה מהירה!!!!

ליז
    20/10/2009

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליז

ד''ר דוד ישי
    21/10/2009

הפרשה נרתיקית מוגברת. תגובה אלרגית מקומית . גודש בשדיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו