מספר שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    הדס
    21/10/2009

שלום רב,

בני 32 מנסים כשנה להכנס להריון ראשון. בדיקות שלי כפי הנראה תקינות, עומדת לפני צילום רחם.

אנחנו כבר בטיפולים חמישה חודשים- חודשיים הזרעה טבעית ושלושה עם איקקלומין. (מוגדרים כ"בלתי מוסברים")

בדיקות זרע של בעלי במהלך החצי שנה האחרונה הראו תנודתיות גדולה בממדים: ריכוז בין 8 ל- 150 מליון (אפילו בהפרש של יום!), נפח בין 4 ל 6, תנועה בין 25% ל 60% ומורפולוגיה די קבועה: 5-6%. צמיגות גבוהה

1. האם ייתכן שהזרע הוא הגורם המעכב ודרושה רק סבלנות? (שאין לי- אני בלחץ ובדיכאון שזה לא הולך כבר שנה ומסביבי כולן בהריון...)

2. האם כדאי להמשיך בטיפולים (חודש הזה הפסקה בגלל צילום רחם וחודש הבא מיועדת לעבור לזריקות) או לנסות להרפות...

3. אני מתה מפחד שזה לא יצליח ונעבור ל IVF. האם תוכל לומר מה הנתונים הסטטיסטים להיות בהריון בטיפול עם זריקות וב IVF?

4. מדוע בחודש של צילום רחם לא ניתן לעשות הזרעה?

קצת מיואשת אבל מנסה לשאוב כוחות ולהאמין שגם לי זה יקרה...

ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הדס

ד''ר דוד ישי
    21/10/2009

אי אפשר להגיר אתכם כבלתי מוסברים ללא צילום רחם ועם זרע כזה. סבלנות היא תמיד דבר חשוב. רק לאחר הצילום אפשר יהיה לקבוע מה הבעיה ולבחור טיפול מתאים. אפר לעשות הזרעה בחודש של הצילום . תלוי באיזה שלב של המחזור הצילום מבוצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו