האם אני בהריון?.....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם אני בהריון?.....
    גנית
    22/10/2009

בחודש האחרון טופלתי באמצעות איקקלומין והרופא אמר לי מתי לדעתו יתרחש הביוץ (בין ה5/10 ל8/10).
    כשלושה ימים לאחר תום הביוץ המשוער התחילו לי תסמינים דומים לקדם וסת (התחילו ביום 20 למחזור כאשר בד"כ לוקח כשבוע ואפילו יותר בין הביוץ המשוער לתסמיני קדם וסת אצלי) וקיבלתי מה שנראה לי כמו וסת ביום ה-28 למחזור (בד"כ המחזורים שלי יותר ארוכים).
    היום הייתי במרפאה וUS זקיקים הראה רירית רחם בעובי 14 וגם הבדיקות ההורמונליות היו כנראה חריגות, מה שהביא את האחות והרופא לומר לי שאני כנראה בהריון וזימנו אותי לבטא ביום ראשון ושלישי הקרובים.

השאלה שלי היא האם הדימומים שנראו לי כמו וסת (בכמות קטנה יותר, אני חייבת לציין) שנכון להיום נמשכים 5 ימים + כאבים בבטן, תחתונה לא שוללים אפשרות להריון? האם זה לא מעיד אולי על הריון שנופל חלילה? האם זה לא מעיד על בעיה?
    אני פשוט לא רוצה לפתח ציפיות סתם.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני בהריון?.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון?

פרופ' שחר קול
    22/10/2009

מציע בדיקת דם להריון כבר מחר, אם אפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו