מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לילי ואביביתלולו23/10/2009
אני בת 28 שנקלטתי לפני 3 שנים ב iui הזרעה מפעם ראשונה. עכשיו אני אחרי הפעם השלישית שלצערי נכשלה. יש לי את האופציה לנסות עוד הזרעה או ללכת על ivf . טוב לשמוע מהנסיון שלכן
1- האם ivf זה קשה וכואב?
2- אחרי ההחזרה הולכים הביתה או נשארים בבית חולים?
3- האם צריכים תקופה של מנוחה או חזרתם לעבוד מיד?
4 - יש נשים שאחרי ההחזרה נשארות בבית בלי לעשות שום מאמץ . האם כך צריך להיות?
5- האם ניסיתם iui ? או ישר נכנסתם ל ivf ?
מצטערת אם הגזמתי אבל הנושא הזה מטריד אותי
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללולו
מעיין23/10/2009לולו נעים מאוד אם את רוצה את דעתי בנושא אז ככה....
1. אני אישית עברתי 4 הזרעות ללא הצלחה , שאפילו את ההזרעה הרביעית לא רציתי לעשות ביקשתי מהרופא לעשות הפרייה , למרות שאנחנו מהלא מוסברים ואני רק בת 26
אני לא מאמינה גדולה בהזרעות למרות שאני יודעת שיש הצלחות אבל תדעי שבהפריה הסיכוים להצלחה הם הרבה אבל הרבה יותר גדולים , וגם ככה את לוקחת הורמונים אז אני כבר לא ראיתי בזה הבדל כ"כ משמעותי , נכון שיש הרדמה כללית אבל כמו שבטח את כבר יודעת מדובר בהרדמה מאוד קצרה , לא מסובכת במיוחד - וכל ההשקעה הזאת כמובן שווה בשביל התוצאה ...הכמיהה שיש לנו לילד...מי כמונו יכול להבין את זה ובקשר למנוחה אז אני נחתי כשבוע בבית לא הלכתי לעבודה ...
בכל זאת אם יש לך סבלנות למשוך את זה ולנסות עוד הזרעות אז תלכי על זה , מאחר ואני כבר לא רציתי לחכות והסבלנות שלי פקעה איך שאומרים...החלטתי ללכת על זה וכבר לא עניין אותי כלום ראיתי רק את המטרה ... ואת יודעת אני לא רוצה להישמע לחוצה או מלחיצה אבל לגיל יש תפקיד חשוב ומשמעותי בהצלחות האלה....אז לי נראה שכל רגע שממינים הוא ביזבוז של זמן יקר
והעיקר לא להתייאש
ועוד משהו איפה את גרה , יכול להיות שאם זה קרוב אלייך אוכל להמליץ לך על רופא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף..
מעיין23/10/2009את לא מגזימה בשאלותייך ואם תרצי אני מוכנה לענות לך על כל דבר אם זה יכול לעזור לך ושיהיה בהצלחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
אני24/10/2009לילי ואביבית
אני אחרי IVF ראשון לפני 10 ימים, לאחר 3 הזרעות שלא הצליחו
החלק הראשון של הטיפול שלי היה לקיחת גלולות כדי לעצור ביוץ טבעי, אחרי זה זריקות שמן הסתם את מכירה, רק הפעם 2 סוגים, לאחר מכן שאיבה - זה בהרדמה מלאה, קצר מאד!!!, לא היו לי כאבים (נותנים לך נרות לפני הטיפול), אח"כ היו לי במשך מספר ימים כאבים קלים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור אך לא קשים- אני תיפקדתי רגיל. (ביום השאיבה בגלל שזו הרדמה מלאה משאירים אותך בהשגחה עוד כשעתיים אחרי, ואח"כ ההנחיה היא לא לנהוג ולא לחזור לעבודה, אך לא צריך לשכב או משהו כזה), הטיפול של החזרת העוברים כיומיים לאחר מכן הוא כמו בהזרעה, אין הבדל, ומיד אח"כ חזרה לפעילות שגרתית.
מניסיון אישי - את יכולה להיות רגועה, גם אם התהליך של השאיבה בהרדמה מלאה קצת מטריד (בכל זאת זו הרדמה מלאה ) הרי שזה ממש קצר, אני שמחה שעברתי ל IVF (למרות שאין לי עדיין תשובה לגבי ההיריון)
בהצלחה - זה הכי חשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)