לילי ואביבית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לילי ואביבית
    לולו
    23/10/2009

אני בת 28 שנקלטתי לפני 3 שנים ב iui הזרעה מפעם ראשונה. עכשיו אני אחרי הפעם השלישית שלצערי נכשלה. יש לי את האופציה לנסות עוד הזרעה או ללכת על ivf . טוב לשמוע מהנסיון שלכן
    1- האם ivf זה קשה וכואב?
    2- אחרי ההחזרה הולכים הביתה או נשארים בבית חולים?
    3- האם צריכים תקופה של מנוחה או חזרתם לעבוד מיד?
    4 - יש נשים שאחרי ההחזרה נשארות בבית בלי לעשות שום מאמץ . האם כך צריך להיות?
    5- האם ניסיתם iui ? או ישר נכנסתם ל ivf ?
    מצטערת אם הגזמתי אבל הנושא הזה מטריד אותי
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילי ואביבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללולו

מעיין
    23/10/2009

לולו נעים מאוד אם את רוצה את דעתי בנושא אז ככה....
    1. אני אישית עברתי 4 הזרעות ללא הצלחה , שאפילו את ההזרעה הרביעית לא רציתי לעשות ביקשתי מהרופא לעשות הפרייה , למרות שאנחנו מהלא מוסברים ואני רק בת 26
    אני לא מאמינה גדולה בהזרעות למרות שאני יודעת שיש הצלחות אבל תדעי שבהפריה הסיכוים להצלחה הם הרבה אבל הרבה יותר גדולים , וגם ככה את לוקחת הורמונים אז אני כבר לא ראיתי בזה הבדל כ"כ משמעותי , נכון שיש הרדמה כללית אבל כמו שבטח את כבר יודעת מדובר בהרדמה מאוד קצרה , לא מסובכת במיוחד - וכל ההשקעה הזאת כמובן שווה בשביל התוצאה ...הכמיהה שיש לנו לילד...מי כמונו יכול להבין את זה ובקשר למנוחה אז אני נחתי כשבוע בבית לא הלכתי לעבודה ...
    בכל זאת אם יש לך סבלנות למשוך את זה ולנסות עוד הזרעות אז תלכי על זה , מאחר ואני כבר לא רציתי לחכות והסבלנות שלי פקעה איך שאומרים...החלטתי ללכת על זה וכבר לא עניין אותי כלום ראיתי רק את המטרה ... ואת יודעת אני לא רוצה להישמע לחוצה או מלחיצה אבל לגיל יש תפקיד חשוב ומשמעותי בהצלחות האלה....אז לי נראה שכל רגע שממינים הוא ביזבוז של זמן יקר
    והעיקר לא להתייאש
    ועוד משהו איפה את גרה , יכול להיות שאם זה קרוב אלייך אוכל להמליץ לך על רופא טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף..

מעיין
    23/10/2009

את לא מגזימה בשאלותייך ואם תרצי אני מוכנה לענות לך על כל דבר אם זה יכול לעזור לך ושיהיה בהצלחה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF

אני
    24/10/2009

לילי ואביבית
    אני אחרי IVF ראשון לפני 10 ימים, לאחר 3 הזרעות שלא הצליחו
    החלק הראשון של הטיפול שלי היה לקיחת גלולות כדי לעצור ביוץ טבעי, אחרי זה זריקות שמן הסתם את מכירה, רק הפעם 2 סוגים, לאחר מכן שאיבה - זה בהרדמה מלאה, קצר מאד!!!, לא היו לי כאבים (נותנים לך נרות לפני הטיפול), אח"כ היו לי במשך מספר ימים כאבים קלים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור אך לא קשים- אני תיפקדתי רגיל. (ביום השאיבה בגלל שזו הרדמה מלאה משאירים אותך בהשגחה עוד כשעתיים אחרי, ואח"כ ההנחיה היא לא לנהוג ולא לחזור לעבודה, אך לא צריך לשכב או משהו כזה), הטיפול של החזרת העוברים כיומיים לאחר מכן הוא כמו בהזרעה, אין הבדל, ומיד אח"כ חזרה לפעילות שגרתית.
    מניסיון אישי - את יכולה להיות רגועה, גם אם התהליך של השאיבה בהרדמה מלאה קצת מטריד (בכל זאת זו הרדמה מלאה ) הרי שזה ממש קצר, אני שמחה שעברתי ל IVF (למרות שאין לי עדיין תשובה לגבי ההיריון)
    בהצלחה - זה הכי חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו