עזרה - דחוף מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה - דחוף מאוד
    ד
    25/10/2009

הרופא נתן לי מרשם לאיקקלומין 2 כדורים ליום מהיום החמישי למחזור. המרשם זה ל - 2 מחזורים ל - 2 חודשים.
    החודש מהיום החמישי של המחזור התחלתי לקחת את האיקקלומין במשך חמישה ימים. כנראה שלא נכנסתי להריון. הופיע לי דם שבוע אחרי נטילת האיקקלומין.השאלה:
    1. האם זהו המחזור שהקדים לי בשבוע או שזה דם בין וסתי בגלל השימוש באיקקלומין?(תמיד המחזור שלי היה קבוע כל 26 יום ופתאום דם ביום ה - 21).איך צריך להתייחס לזה אם אני צריכה לקחת עוד סיבוב כדורי איקקלומין? להתייחס לזה כאל מחזור או לחכות שיופיע לי מחזור ביום ה - 26? מתי לקחת את הסבב השני?

2. האם איקקלומין משבש את סדירות המחזור? ואז צריך לחכות שהמחזור יהיה סדיר שוב ואז לקחת את הסבב השני של האיקקלומין?

אודה מאוד על תשובה מפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה - דחוף מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ב

ד''ר דוד ישי
    25/10/2009

בלי לעקוב אחרי מה שקורה לאחר מתן האיקקלומין לא ניתן לענות על אף אחת מהשאלות שלך. בודאי שלא כדאי לקחת טיפול נוסף בלי לדעת מה קרה עם הטיפול הקודם.
    כדאי שטיפול כזה יעשה במרפאת פוריות מסודרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו