חובה לקרוא לכל הבנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חובה לקרוא לכל הבנות
    telisi
    29/10/2009

אני בת 30 עשיתי הפריה 1 עם דק א ארוך טווח ושאר הורומונים סיימתי את התהליך לפני חצי שנה מאז חרב עלי עולמי אני סובלת מחרדות ודכאון שאין לו הסבר אני ההיתי בן אדם הכי שמח בעולם והכי אופטימית פתאום באמצע החיים לסבול מדברים כאלה והכי גרוע שרופאים טוענים שזה לא מהפריה אז מאיפה זה יכול להגיע מיד כשסיימתי זה קרה לי עכשיו אני צריכה להיות מטופלת בכדורים של דכאון וחרדות בנות אם מישהי עברה את אותו הדבר אני אשמח לשמוע זה יקל עליי ושימו לב כי שקורה משהו אף אחד מהרופאים לא לוקח אחריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חובה לקרוא לכל הבנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטליסי - לא בטוח שזה דווקא מהטיפול

לימונית
    29/10/2009

טליסי שלום,

קראתי את שכתבת, ואני מצטערת בשבילך, אבל זה הכי פשוט להאשים את התרופות.

כתבת שהפסקת את הטיפול לפני חצי שנה, אבל לא האם את בהיריון/ אחרי לידה/ או שפשוט הפסקת לפני שזכית לילד.

תאמיני לי, גם אני עברתי תקופה מאוד קשה, אבל לא האשמתי את ההורמונים. ההורמונים יכולים אולי(?) להוסיף מעט, אבל סביר להניח שלא הם העיקר. תקופה של טיפולים היא קשה, יש בה המון מתח, ציפיות, אכזבות, פחדים, ובעיות נלווות כמו קושי למצוא עבודה או לרצות את מקום העבודה, במידה ועובדים. לפעמים יש בעיות עם המשפחה, עם הבעל, ועוד ועוד ועוד, ולכל אחת יש בטח תיק משלה עוד מקודם.

זה קצת מסוכן לכתוב כאן לכל הבנות שזה מה שההורמונים גורמים!!

אני מציעה לך לחפש בתוך עצמך את הסיבות האמיתיות לדיכאון, אולי בעזרת איש מקצוע.

מאחלת לך שתצאי מזה מהר, בכל דרך שתבחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטליסי

ליה אמא לאחת
    29/10/2009

שלום טליסי,
    לא יכולתי שלא להגיב למה שכתבת.אני עברתי הפריה ראשונה לא מזמן .ואחרי זה היו כאבים חזקים ואחרי יומיים בכיתי הרבה ,היתה לי מועקה בגלל האכזבה. מיד הלכתי לדיקור סיני וברוך השם חזרתי לעצמי. לכי למישהו מקצועי ואני ממליצה על דיקור בעיקר לנפש. לא יודעת אם יש לך ילדים.לי יש ילדה קטנה והיא שמחזיקה אותי מהאכזבות אבל צריך להאמין שזה יקרה בסוף יהיו ילדים!!! והחזיקי את עצמך למען בעלך,משפחתך.
    מקווה שעזרתי במשהו...
    החלמה מהירה והיי חזקה
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם לימונית ומוסיפה...

עדי
    29/10/2009

גם אני עברתי IVF ואין ספק שבזמן הטיפול ההורמונים משתוללים וזה יכול לגרום למצבי רוח אך אמור לעבור עם הפסקתם או אולי לוקח שבוע שבועיים שהגוף מתנקה אבל לא יותר.
    אני עברתי גם טיפולים וכשסוףסוף הריתי העובר לא התפתח ונאלצתי לעבור גרידה, הרגשתי שחרב עולמי ובמשך חודשיים רק בכיתי אבל עם הזמן התדירות שחשבתי על זה ובכיתי ירדה עד שאני עכשיו חצי שנה אחרי וזה מהדהד מידי פעם אבל אני מרגישה חזקה ומוכנה לנסות שוב.
    כך שאם טרם עבר לך ממליצה על עזרה מקצועית ואם יש לך חברה שגם עוברת או עברה טיפולים תשתפי אותה בכל ההליך כי לפעמים זו תמיכה גדולה יותר ממשפחה ואפילו מהבעל כי היא יודעת בדיוק מה את עוברת ומבינה אותך הכי טוב מכולם.
    לי עוד אין ילדים אבל בטוחה שאחרי שיהיו הכל יתגמד וישכח ובהחלט יהיה שווה את כל הסבל.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבנות תודה רבה

telisi
    29/10/2009

קודם כל אציין שיש לי ילד תודה לאל ושהחיים שלי מאוד מסודרים אני אשה עצמאית מסודרת עם הבעל המדהים שיש לי הבעיה שאת ההפריה עשיתי עם המון פחד וללא רצון יותר בשביל בעלי ואני מצאתי את עצמי בתוך הפריה עם פחד איום לא היה איכפת לי שההפריה לא תצליח רציתי רק לסיים את הסבל הזה וכתוצאה מכמות הורמונים גדולה יחסית לבחורה שלא שותה אפילו אקמול זה היה קשה מאוד היום אני מקבלת תרופה בשם צפרלקס לחרדה והדכדוך אבל אני יודעת בתוך תוכי שזה בגלל ההפריה וישנם נשים שחוו את זה בדיוק כמוני רק אצלם זה היה בעקבות הפלה לסיום אני לא יחווה לעולם בעזרת ה, את הסבל של ההפריה אני מאחלת לכולכן הצלחה ובעזרת אל תהיו בהריון עוד השנה תודה רבה לכם על ההתיחסות לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטליסי

לימונית
    29/10/2009

קודם כל, כל הכבוד לך על האומץ לספר את מה שבאמת את מרגישה.
    מקריאה של הודעתך האחרונה, אני מבינה שאכן היו סיבות מחוץ להורמונים, והן שאת לא רצית בעצם את ההיריון ובטח לא את הטיפולים, ועשית זאת רק למען בעלך, כשאת הולכת לזה עם חששות ופחדים גדולים מאוד. לי בכל אופן נראה, שהסיבות הנלוות שציינת הן שהשפיעו על מצב רוחך, ואני מבינה אותך לגמרי. אכן טיפולים זה לא קל, לחלק מאיתנו כל טיפול הוא גם כואב מאוד, וזה כמובן בנוסף לצד הרגשי של כל אחת ואחת. מה עוד שאת גם חווית היריון, ואולי יש לך טראומה מההיריון או הלידה.
    למזלך, יש לך כבר ילד, מה שלרובנו כאן עדיין אין. אני מאחלת לך שתצאי מהר מהמצב, ונראה לי שזה קשור איכשהו ליחסים בינך לבין בעלך בעקבות הפסקת הטיפול.
    שיהיה לך רק טוב.
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימונית עדי ושאר הבנות

telisi
    30/10/2009

בעלי הכי שלם עם ההחלטה שלי עכשיו כי הוא ראה מה סבלתי ומה כרוך בהפריה ושזה לא כלכך פשוא לאשה לחוות דבר כזה בכל אופן שיהיה שבת שלום ושוב מאחלת לכולכם לחוות את חווית האמאות הבלתי ניתנת להסבר זה עולם ומלאו אבל כנראה שבחיים בשביל דברים מיוחדים כמו ילדים צריך קצת לסבול שיהיה המון המון בהצלחה בהמשך הדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו