לד"ר ישי - סחיבה....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - סחיבה....
    לימונית
    29/10/2009

ד"ר ישי שלום,

היום זה היום הרביעי להחזרה. הלכתי לקניות, ובמיוחד קניתי דברים לא כבדים (אותם קניתי עוד מלפני ההחזרה), אלא ממש ממש קלים, אבל... קרתה לי טעות, ולקחתי קניות של מישהי אחרת, וכך יצא שסחבתי כבד מאוד (שתי שקיות עם ירקות, פירות קופסאות חלב וכו'). עד שהגעתי לביתי לפרוק את הדברים, לא הבנתי מדוע כל כך כבד לי....
    אני יודעת שאתם אומרים לא לסחוב. רציתי לדעת איזה נזק יכול להיגרם מהמאמץ הזה?

בתודה מראש,
    לימונית המודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - סחיבה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללימונית

עדי
    29/10/2009

אני מניחה שהכוונה לדברים כבדים מאוד שממש גורמים לך להתאמץ בעת ההרמה ואם לא שמת לב עד שהגעת הבית כנראה שזה היה כבד יחסית לקניות שלך אבל לא נורא כבד.
    באחד הטיפולים שלי היה הריון אבל לא היה דופק ונאלצתי לעבר גרידה בגלל הפלה נדחית, כלומר שהעובר לא מתפתח אבל גם לא מגיעה הפלה טבעית ולאחר אולטראסאונדים חוזרים אחרי כל כמה ימים שלא היה שינוי קבעו לי תור לגרידה ואז כבר הרשיתי לעצמי הכל כי לא היה סיכוי שמשהו ישתנה וניקיתי את הבית, הרמתי חלונות, עשיתי שפורט ומה לא וחלקם היו מאמצים מאוד וכלום לא קרה וכמו שהרופא אמר לי "אם העובר משתרש, לא כל כך מהר וקל לנתק אותו" כמובן שכשיש הריון או אחרי טיפול אנחנו עושות את המקסימום שלא להזיק בטעות גם דברים שמותר אבל ליתר ביטחון נמנעות אבל את יכולה להיות רגועה, אני בטוחה שזה לא יכול להזיק.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירה

לימונית
    29/10/2009

ראשית, תודה על הרצון הטוב לנחם אותי. אבל אני חייבת לתקן אותך - שמתי לב ועוד שזה כבד מאוד, הבעיה שבאחת הידיים סחבתי ביחד עם השקית גם קופסת קרטון ריקה, ובמיוחד נמנעתי מלשים את הדברים בתוכה, כי אז הסחיבה היא במאמץ בטני יותר מאשר מאמץ של שרירי הידיים, ולכן, מכיוון שלא היה לי נוח לפתוח את השקיות ולראות במה מדובר, רק תהיתי ביני לבין עצמי כיצד ייתכן שהקניות שערכתי יצאו בסוף כל כך כבדות...
    לשמחתי, לא מדובר במרחק רב מדיי מהחנות, אך בכל זאת התאמצתי, השקיות היו מלאות מאוד בדברים מאוד כבדים.
    מקווה מאוד שלא עשיתי נזק, כי כל כך דאגתי למלא את הבית בדברים הכבדים עוד בטרם ההחזרה.

בהצלחה גם לך,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    29/10/2009

למרות מה שאנחנו אומרים , הרמה של דבר כבד אינה משפיעה על הסיכויים להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו