רזרבה שחלתית נמוכה ושחלות פוליציסטי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רזרבה שחלתית נמוכה ושחלות פוליציסטי
    גלית
    29/10/2009

האם זה אפשרי?

אני בת 36 , יש לי שחלות פוליציסטיות אולם עד החודש במעקב זקיקים ודם ביוץ סדיר בחודשים האחרונים.
    החודש הכל השתבש והביוץ לא מגיע. זקיק 10 ולא גדל. הורמונים השתוללו בתחילת החודש וכעת עולים לאיטם . אני ביום מחזור 30 כאשר בדכ מחזורים סדירים של 32 יום.

FSHשלי מלפני שנה 4.5 אולם לא נבדק משום מה E2 באותו הפרופיל ההורמונלי. TSH מעל 2.על בסיס קבוע. לאחרונה 3.5 באמצע המחזור בערך.
    שאלתי:
    1. האם כדאי לחזור אחרי שנה וחצי ללא השגת הריון על פרופיל הורמונלי? כרגע אני אחרי 2 הזרעות ע"ב מחזור טבעי.
    2.האם יתכן רזרבה שחלתית נמוכה ובמבנה שחלות פולחציסטיות (ריבוי זקיקים..)????
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראשית מאחלת לך החלמה מהירה!

ליבי
    29/10/2009

אני אישית עברתי 8 הפריות ונכון שכול הפריה שלא מצליחה נפלתי בהרגשה עצבות בכי כעסים וזה בסדר ואפילו טבעי .אך מכאן ולסבול מחרדות ודיכאון האמת לא ניראה לי שזה מהטיפול.יש מצב שקשה לך לקבל כישלונות או חוסר הצלחה אולי את טיפוס כזה וזה בסדר גמור.

אני במקרה מכינה מרקחות בריאות תישתי כל יום 4 כוסות מים רתוחים ותוסיפי מליסה זה טעים ומאוד עוזר לדיכאון

מאחלת לך בריאות הגוף והנפש ובקרוב בקרוב גם אמא!!!!

אמן ואמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אנונימוס

ד''ר דוד ישי
    29/10/2009

אמנם ה FSH הוא מלפני שנה , אבל , מהנתונים שמסרת , לא ניתן להסיק שיש בעיה ברזרבה השחלתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו