צריכה עזרה היכנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה היכנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!
    lian1004
    29/10/2009

שלום,

אני מנסה להיכנס להיריון כבר שנה וחצי ללא הצלחה (לצערי) הווסת שלי לא היתה סדירה הייתי מקבלת כל 45 יום בערך אז התחלתי טיפולי פוריות כבר מזה 9 חודשיים הרופא המליץ לי איקאקלומין וניסנו איקאקלומין כדור אחד ליום ללא הצלחה במשך 3 מחזורים לאחר מכן עשינו בדיקת זרע ונמצא כי לבעלי לפי מה שהרופא אמר יש זרע עם תנועתיות נמוכה 33% בתנועה ו- 3% מתקדמת ריכוז התאים היה 47% והצמיגות היתה גבוהה הרופא אמר שיקח לי המון זמן להיכנס להיריון טבעי כי כביכול הזרע קצת חלש.... אז הוא המליץ על השבחה +הזרעה עשינו מה שהמליץ ההזרעה הראשונה היתה כרוכה בסבל רב כי הרופא פצע אותי והוריד לי המון דם... ההזרעה השנייה היתה בסדר אבל לא הצלחנו להיכנס להיריון לאחר מכן הגענו לרופא והוא ישר המליץ לי הפריה אני נורא פחדתי עד כדי כך... שזה היה נראה לי הזוי שישר שולחים אותי להפריה אז בינתיים לא עשיתי שום דבר חוץ מאולטראסאונד לבדיקת זקיקים ב 6.9.09 היה לי זקיק 11X6 מימין ומשמאל זקיק 12X6 והפסקתי את הכדורים של האיקאקלומין והווסת האחרונה שלי היתה 25.9.09 והיום אנחנו ב 29.10.09 מאחר לי הווסת ולפני זה עם הכדורים לא היה מאחר לי השאלה האם מאחר לי מפני שהפסקתי עם האיקאקלומין ותמיד הווסת לא היתה סדירה או שיש אפשרות שאני בהיריון? חשוב לי לציין כי יש לי כאבים בבטן התחתונה וגזים כל היום שאף פעם לא היו לי כאבים כאלה.

מחכה לתשובה ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשי בדיקת הריון ביתית ותדעי, בהצלחה

עדי
    29/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    29/10/2009

זו יכולה להיות אחת משתי האפשרויות שציינת. כמו שהציעו לך , עשי בדיקת הריון ותדעי.
    אגב, גם אני חושב שמוקדם מדי להפריה חוץ גופית. צריך לנסות לפני כן טיפול של זריקות + הזרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו