דואגת - רופאים אשמח לתשובתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דואגת - רופאים אשמח לתשובתכם
    שני
    30/10/2009

הזרקתי היום אוביטרל, לאחר שעמד 10 דקות (קצת פחות) מחוץ למקרר. גם לא הצלחתי להוציא ממנו את האויר משום שכשניסיתי, ראיתי שיוצא גם נוזל, אז בסוף הזרקתי בלי להוציא את האויר כדי שלא אבזבז נוזל.
    האם משהו בהזרקה הזו וה-10 דקות שהאוביטרל היה מחוץ למקרר יכולים לקלקל ולו במעט את הצלחת הטיפול?
    אני דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני שלום

פרופ' שחר קול
    31/10/2009

אין מקום לדאגה, הכל נראה תקין.
    אוביטרל לא יינזק גם שעות ארוכות בטמפרטורת החדר מחוץ למקרר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל - זריקה מוכנה!

לימונית
    31/10/2009

שני שלום,

אוביטרל זוהי זריקה מוכנה, ובד"כ בזריקות המוכנות כתוב שאין צורך להוציא אוויר (את זה עשו כבר במקום הייצור).כבר הרבה זמן לא הזרקתי אוביטרל (היו לי מוקפאים) כך שאין לי בבית לבדוק בעצמי, אבל האם את בטוחה שהיה כתוב לך להוציא אוויר?
    בכלך מקרה עניין של כמה דקות (ובטח במזג האוויר הזה), כמו שהרופא כתב לך, לא עשוי לגרום לנזק לתרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו