מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תענו לי..שיר31/10/2009
בתאריך14 לחודש עשיתי שאיבה וב 16 החזרת שני עוברים. ביום ה11 עשיתי בטא בקופת החןלים שהראתה תשובה של 105 יומיים לאחר מכן ב30 לחודש הייתי באסף הרופא ב30/10 לבדיקת דם והתקשרו בצהוריים לעדכן שזה שלילי.האם למרות שהבטא הראתה 105 תשובה חיובית מעל 15 זה שלילי כמו שאמרו?ושאלה נוספת.למה אמרו לי להגיע במחזור הבא?ולא להמשיך עם זריקות בכדי שיעשו לי שאיבה נוספת?נשאר אחד מוקפא.תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי01/11/2009כנראה שאחת משתי הבדיקות שגויה. כנראה הראשונה. הסבירות שתהיה בטא חיובית ביום ה 11 קטנה. בודאי ברמה כזאת.
בד"כ לא מתחילים מחזור חדש של שאיבה לפני שמחזירים עוברים קפואים. בכל מקרה , בד"כ , לא מתחילים בזריקות אלא לאחר הפסקה של חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת דר!
שיר01/11/2009תודה .היום עשיתי בטא וזה נכון הראה 6 בתוצאה עדיין לא קיבלתי וסת אבל הרופא אמר אחרי הוסת לחשב את הימים ושבעה ימים לקראת הוסת הבאה להתחיל דקפפטיל ובהמשך מונוגון שפה הוא מוסיף מינון.מתי עליי להתחיל דקפפטיל ביום ה25 מתחילת הוסת שאקבל?או 7 ימים לקראת הוסת הבאה אחרי זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
ד''ר דוד ישי01/11/2009שלום
הזמן האופטימלי הוא שבוע לפני הוסת הצפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אפשר לדעת?
שיר01/11/2009אני בדר"כ מקבלת ב18 או 19 אז עכשיו זה יהיה אותו הדבר למרות האוביטרל שלקחתי ב25 לחודש לאחר ההחזרה?זאת אומרת ב11 לחודש הזה להתחיל את הדקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ד"ר
שיר02/11/2009לפני הוסת עכשיו?עוד לא קיבלתי בדרך כלל ב18 או 19 לחודש.אז להתחיל ב11.11 לא עושים הפסקה של חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר דוד ישי
שיר07/11/2009קיבלתי ב3.11 מתי עליי להתחיל אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)