מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשה לגבי FSH גבוהמורן01/11/2009
אני בת 35 ומנסה כשנה להיכנס להריון בצורה טבעית
לאחרונה עשיתי פעם ראשונה בדיקות הורמנליות
רוב הבדיקות היו בסדר
אך בדיקת ה FSH שלי גבוה מאד ( לפי מה שהרופא אמר) 10.2
האם ניתן במצב כזה להכנס להריון במצב רגיל?
האם אני חייבת הפריה? או שיש אפשרות אחרת קלה יותר
אודה על כל קבלת עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי הפרייה
שרית01/11/2009אל תחששי מהפריה, אם זה מה שיקדם את כניסתך להריון. זה אמנם נשמע מפחיד אבל השד לא נורא כלכך. אני בת 32 ועברתי IVF בעקבות הריון מחוץ לרחם שבסופו כרתו לי חצוצרה אחת, לשמחתי נקלטתי בניסיון השני, וזכיתי בתאומים. הטיפולים לא השפיעו עליי בצורה דרסטית, תפקדתי רגיל לחלוטין (כמובן שכל אחת והחוויה האישית שלה)
נכון שיש חששות האם זה יצליח ורוצים שזה יקרה מהר וחשוב להבין שלפעמים גם זה לוקח זמן ובדרך ישנן גם כמה אכזבות. אבל בסופו של דבר זה משתלם...
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUVF לאחר קשירת חצוצרות
רויטל02/11/2009שלום לכן בנות
רציתי לשתף אתכן גם: אני אם לשלושה (11 7 ושנתיים)
גרושה 4 חודשים וכעת בפרק ב' של חיי.
קשרתי חצוצרות בניתוח הקיסרי השלישי וכעת אני עומדת בפני תחילת IVF.
לבן זוגי החדש יש רק ילדה אחת והוא מאוד רוצה ממני ילד.
אני בת 38 וכל הריונותי היו ספונטניים ונכנסתי מאוד מהר להריון
מאוד מקווה שזה לא יהיה סיוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי01/11/2009הרמה של ה FSH שלך לא גבוהה מאד. היא אפילו לא מעל לגבול העליון של הנורמה. יש בהחלט סיכוי להריון. צריך להשלים את הבירור ולהתחיל בטיפול בהתאם לממצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)