החזרה בלבד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה בלבד
    חסויה
    01/11/2009

שלום לרופאים ברשותכם שאלה לפני שלושה חודשים היתה לי שאיבה אחרי 3 ימים החזרה שלא הצליחה, בכל אופן כתוצאה משאיבה זו הוקפאו 8 עוברים. ביום שישי האחרון לאחר חודשיים שהחלטתי לעשות קצת הפסקה עברתי החזרה. אני לא יודעת אם אלו תופעות לוואי הגיוניות או שכדאי להיוועץ עם הרופא קודם נשמע דעה שלכם. מיום שישי שחזרתי מההחזרה עד עכשיו אני שוכבת במיטה אני מרגישה פשוט כמו סמרטוט יש לי מידי פעם כאבים ברחם סחרחורות איומות גם מידי פעם, בטן קצת נפוחה, אבל מה שמטריד אותי באמת זה שמרוב החולשה בקושי אני יכולה לדבר (יש ליציין שאני שותה כל יום לפחות 4 ליטר של מים) בכל אופן הרופא במכתב שיחרור כתב לי 3 ימים מנוחה בבית אבל לא יודעת האם להלחץ או שזה תופעות טבעיות לאחר החזרה יש לציין שבהחזרה לפני חודשיים שעברתי היו לי את אותן תחושות רק יום לאחר ההחזרה. אנא אשמח לשמוע דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרה בלבד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    01/11/2009

ההכנה להחזרת עוברים מוקפאים אינה גורמת לגירוי יתר. לכן אני מניח שלתופעות שאת מתארת אין קשר לטיפול , אלא אם כל העניין הוא על רקע נפשי. אני מציע שלפני שיוחלט שזה הרקע , לכי לרופא לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו