מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא עונים לי...חייבת חוות דעתלילי02/11/2009
עד היום עברתי 3 שאיבות, 2 ע"י הרופא שלי ואחד ע"י רופא מחליף. בפעם היחידה שהרופא המחליף ביצע את השאיבה היא עברה חלק ללא כאבים כלל וללא דימום בניגוד לפעמיים שהרופא המטפל שלי שאב וזה לווה בדימום במהלך השאיבה וכאבי בטן מס' ימים לאחר מכן.
האם זה מיקרי או שמדובר בחוסר מיומנות?
האם אלו תגובות נורמליות לאחר שאיבה?
אשמח לשמוע מכן הבנות את חוויותכן בנושא
תודה ובהשלחה לכולנו.
נ.ב- בדרך כלל לאחר האוביטרל כל הגוף כואב והחזה גדוש הפעם לא היו שום תןפעות לוואי...הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין אין התייחסות להודעה שלי
לילי02/11/2009כמו כן, מחר החזרה, עדיין סובלת מכאבים בכל הבטן וחום 38. האם עדיין ניתו להחזיר מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-בנות כיתבו לי
לילי04/11/2009בנות שתפו אןתי בתופעות שלכן לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל חום הגוף שלי בכל מדחום 36 ....
עדי04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות גם מקרי
עינת04/11/2009אני עברתי עד היום 11 שאיבות ע"י הרופא שלי (מעולם לא ע"י רופא אחר): ב 2 מהן היו לי כאבים חזקים לאחר ההחזרה ובשאר כאבים חלשים מאוד. אחרי חלק מהשאיבות היה לי דימום קל ובחלק לא (דווקא באחרונה שהיתה כואבת במיוחד לא היה דימום).
הכאב יכול להיות גם תלוי במספר הביציות שנשאבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
לילי04/11/2009תודה על התגובה. אני רוצה לציין שדווקא בשאיבה שעברה חלק וללא שום תופעות נשאבו הכי הרבה ביציות. בשניים האחרים לא היה דימום לאחר השאיבה אלא תוך כדי. האם את יכולה לתאר לי את מידת הכאב וסוגו?תודה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת קשה לתאר בכתיבה
עינת04/11/2009בפעם האחרונה, שהכי כאבה לי, התפתחו כאבים ששיתקו אותי כמעט ולא נתנו לי לישון (בעיקר דקירות בצידי הבטן ובפי הטבעת).
בשאיבות שפחות כאבו - דקירות קלות בצידי הבטן התחתונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל ולשאר הבנות
לילי04/11/2009האם אתן מרגישות תופעות של ביוץ לאחר האוביטרל? בפעם הראשונה הרגשתי כאבים בשחלות ובחזה ובפעמיים האחרונות כלום. מה זה אומר? הייתכן שהביוץ התרחש קודם? ואם כן, האם עדיין ניתן לשאוב את הביציות? מה החשיבות בעצם של הביוץ במחזור הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
דניאלה.י04/11/2009לרוב הכאבים נגרמים אם יש המון ביציות ויש הרבה דקירות
לי היו שאיבות עם אותו רופא שאח"כ היו כאבים (נסבלים כמובן) ושאיבות שלא כאב כלל
נאמר לי באחת השאיבות שנדקרתי הרבה פעמים ולכן לא להבהל אם יהיו יותר כאבים מהרגיל...
כך שזה יכול להיות מקרי בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי04/11/2009כל שאיבה היא אחרת , גם אם מבצע אותה אותו רופא. לא ניתן להסיק מזה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול05/11/2009עוצמת הכאב לאחר שאיבה היא די אקראית, וקשורה בעיקר למספר הזקיקים.
כנ"ל לגבי דימום לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)