החזרת עוברים ובדיקת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים ובדיקת הריון
    רבקה
    03/11/2009

שלום רב
    ביום חמישי 22.10 החזירו לי 3 עוברים. היום 03.11 (יום 12) בבוקר לא התאפקתי וביצעתי בדיקת הריון ביתית עם השן הראשון של הבוקר. הבדיקה הראתה תוצאה חד משמעית שלילית.
    האם בשלב זה התוצאה אמינה, או שמא עדיין אולי יש איזה שהוא סיכוי להריון?
    אודה לתשובה, למרות שאני מבינה שככל הנראה אין הריון כי אומרים שהבדיקות הביתיות אמינות, במיוחד לאחר 12 יום מההחזרה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כדאי

שיר
    03/11/2009

עדיף שלא תעשי בדיקות עצמאיות.אני אחרי הפריה עשיתי שתן ביתי בניגוד אלייך הראה חיובי שלוש פעמים.ביום ה11 רצתי לקופת חולים לבדיקת דם שהראתה הריון.שמחתי נורא.ביום ה14 בבית החולים הבטא הראתה שלילי והתאכזבתי.נכון זה מותח אבל בעיקר מאוד מבלבל ולעיתים גם מאכזב.מאחלת לך הצלחה הלוואי שיתפס.אני לקראת שאיבה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מצטרפת

חסוי
    03/11/2009

11 יום מההחזרה ביצעתי בדיקה ביתית שהראתה חיובי ובדם למחרת שלילית
    ובפעם השניה להחזרה מהיום ה 10 וגם ביום ה 11 ביצעתי בדיקה ביתית שלילית וכמובן גם בדם שלילית

מחכה לחיובי הנכסףףףףףףףףףףףףףףףףף

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו