לקראת שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת שאיבה
    חן
    04/11/2009

בוקר טוב,

אני עומדת לבצע שאיבה בסוף השבוע הקרוב ורציתי לוודא:
    1. נאמר לי לקחת אורביטרל ביום חמישי בשעה 23:00 כאשר השאיבה שנקבעה לי היא ליום שבת בשעה 09:00. האם הביוץ לא אמור להיות 36 שעות בדיוק לאחר מתן האורביטרל?
    2. ביום שישי הקרוב (ערב לפני השאיבה) יש לחברה טובה שלי מסיבת רווקות, האם מותר לי לשתות במסיבה או שיש איסור כלשהוא לגבי שתיה , כמות...(כמובן מלבד הצום של 6 שעות לפני השאיבה)? אגב, בימים אלו אני מקבלת זריקות של גונאל וצטרוטיד.
    3. במידה ובעלי ואני קיימנו יחסים בימים האחרונים, איך ניתן לדעת שאיני בהריון בזמן השאיבה, האם יש סיכון כלשהוא במתן התרופות ו/או בשאיבה שעלול להפיל את ההריון?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז ככה

דניאלה.י
    04/11/2009

בדרך כלל שואבים 34 שעות אחרי האוביטרל, למרות שהביוץ פחות או יותר אחרי 36 שעות - תקין לגמרי.
    גם אם קיימתם יחסים אינך יכולה להכנס להריון, הרי את מזריקה צטרוטייד - שמונע ביוץ, וללא ביוץ אין הריון.
    הייתי נמנעת סמוך להפריה שיהיה זרע רב ותקין.
    יש להיות בצום 6 שעות לפני השאיבה כולל נוזלים, הייתי נמנעת ממשקאות חריפים, לא בטוחה שמזיק, אך נראה לי עדיף להגיע לשאיבה ללא אלכוהול בדם - יתכן ולא מעולה להיות מסוחררת ובל נשכח שמשקאות חריפים משתנים ואת עוד בצום, וגירוי שחלות - לא כשדאי לדעתי....

מלבד זאת שיהיה המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן שלום

פרופ' שחר קול
    04/11/2009

1. לוח הזמנים תקין.
    2. אפשר באופן מתון.
    3. אם עברת מעקב מסודר כולל בדיקות דם - אין אפשרות שאת בהריון לפני השאיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו