דואגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דואגת
    שני
    06/11/2009

אני אחרי החזרת עוברים ויש לי שילשולים מימיים (סליחה על התיאור).
    אני לוקחת קרינון בבוקר ובערב, והיום בערב אמורה לסיים דוקסילין 100 (שנטלתי 5 ימים מיום השאיבה).
    אני פוחדת שבגלל השילשולים האלה שיש לי כבר כמה ימים לאחר ההחזרה העוברים לא ישתרשו.
    (לא כל הזמן השלשולים היו מיימיים אבל כל הזמן מאז ההחזרה יש לי קיבה רכה מאד מאד והיום גם מיימית-בקיצור לא רגילה).האם זה קשור? והאם השרשת העוברים יכולה להפגע או שהם יכולים פשוט ליפול בגלל השילשולים האלה?
    אוף.. אני דואגת כל כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    06/11/2009

אם תקפידי לשתות ולא להתיבש , השלשלול לא ישפיע על הסיכויים להריון. רצוי שתבדקי מדוע את משלשלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי החביב

שני
    06/11/2009

אני מקפידה לשתות, אבל השלשולים נמשכים כרגע. הרופא חושב שיש קשר לדוקסילין (אחת מתופעת הלוואי שלו), ולמזלי לקחתי היום את הכדור האחרון.
    בנוסף יש לי מעין דקירות כאלה שבאות והולכות פעם -פעמיים ביום, שאותו הרגע שמופיעה ה"דקירה" אני מרגישה מין כאב ואח"כ הוא חולף כלא היה.
    ממה זה יכול לנבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    07/11/2009

אני מקוה אם כך שהשלשולים יפסיקו.
    תופעות של דקירות , כמו שאת מתארת , הן מוכרות , שכיחות וחסרות משמעות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו